• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

aynen valla, sinirlerim zıplıyor, bide bu zor günlerde çekemiyorum, hassasım zaten şehit konularında. neyse muhabbetimize bakalım biz, :)
Aynen aynen.
Ee tatil cok iyi geldi di mi? Off benim de ihtiyacım var Allahim sabrediyorum sabir sabir :KK70::KK70: 2 yil oldu sabrediyorum. Bi 2 yil daha sabredersem insallah sonra muradima ericem nasip olursa :KK70::KK70:

Afiyet olsun yarasin Bilgeme
Kalkayim yavas yavas saglik ocagina gitmem gerek pazara gitmem gerek ama hava serinleyince cikarim ancak ☺
Sagol canim benim. Aynen sakin bu saatlerde cikma. Aksam uzeri cik. Gerci saglik ocagina erken gitmek gerek hemen kapaniyor cunku :-) :-)

kızlar yemeğe gidip geliyorum, bekleyin beni..
bekliyoruz cabuk geeel. Afiyet olsun..

Pehh Turkan Soray kimmis benim guzelligimin yaninda:KK70::KK70: Siyah sacliyim o zaman dark olmuyor muyum:63:

Hahahhah iyiymis bu. Yani siyah sac kurtarir biraz :-)

Sagol canim benim. Aynen sakin bu saatlerde cikma. Aksam uzeri cik. Gerci saglik ocagina erken gitmek gerek hemen kapaniyor cunku :-) :-)

bekliyoruz cabuk geeel. Afiyet olsun..

Hahahhah iyiymis bu. Yani siyah sac kurtarir biraz :-)
Gerci yaslaniyoruz yavas yavas beyaz teller cikiyor ama olsun Turkan Soray'a on basarim bikerem:KK12: (carpilacam yakinda)

Aynen aynen.
Ee tatil cok iyi geldi di mi? Off benim de ihtiyacım var Allahim sabrediyorum sabir sabir :KK70::KK70: 2 yil oldu sabrediyorum. Bi 2 yil daha sabredersem insallah sonra muradima ericem nasip olursa :KK70::KK70:
ya tam tatil sayılmazdı, annem, 2 ablam, eşleri çocukları geldi, 3 gün yer yer gezdik dinlenmekten çok yorulmak oldu :)

Gerci yaslaniyoruz yavas yavas beyaz teller cikiyor ama olsun Turkan Soray'a on basarim bikerem:KK12: (carpilacam yakinda)

Ya ne yaslanmasi. Daha yasin genc. Benim bi yegenim daha 12 yasinda saclari beyazladi. O da mi yaslandi yani :-) :-)

Selam kizlar ben geldimm :)) yaaaa bi derdim var :KK70: smileylerin kodlarini nerden ogrendinizz yaaa :KK falan yapilio onlar :KK70:
Onu ogrenmiyoruz ki. Yapilmiyor. Yapilan gormussen kesin eski mesajlardir onlar. Gecen yillardan kalma. O zamanlar bu isaretleri koyuyorlar ama mesela sistemden dolayi gorunmuyor kodlamasi gorunuyor. Boyle.

Ya ne yaslanmasi. Daha yasin genc. Benim bi yegenim daha 12 yasinda saclari beyazladi. O da mi yaslandi yani :-) :-)

Onu ogrenmiyoruz ki. Yapilmiyor. Yapilan gormussen kesin eski mesajlardir onlar. Gecen yillardan kalma. O zamanlar bu isaretleri koyuyorlar ama mesela sistemden dolayi gorunmuyor kodlamasi gorunuyor. Boyle.
Irsi oluyor zaten cogunlukla benimde kuzenlerim hep genc iken beyazladi saclari.. Aman iyiyim boyle cogaldi mi boyariz nolcak:KK53:

Aman ne yapalim bizde tek tek bakip seceriz ne olacak:KK12:
kiz yokmus zaten kod oyle cikiyormus sistemden :D

ama bazenn o listede olmayan smileylerdr var onlari nasil yapiolarki canim

Ya gecen bi yerdr okudum. Tatilden döndükten sonra yoruldum diyen tek milletiz diye :KK70::KK70: onun gibi olmus.
gecen seneki tatilimden sonra tatil.fobisi oldu bende bu sene esime tatile gidelim bile demedim :D gorumcem iki kizi benim bi oglum ve esimin pesini toplamaktan canim cikti eve gelince ohh dedim asil tatil simdi basladi :D

aynen bide dinlenmek için işten izin alsam yeri var yani :KK70:
Hshsh patron tatilde cok yoruldum biraz dinlenmeye ihtiyacim var izin verir misin :KK70::KK70:

Irsi oluyor zaten cogunlukla benimde kuzenlerim hep genc iken beyazladi saclari.. Aman iyiyim boyle cogaldi mi boyariz nolcak:KK53:
yani iyiki boya var :-)

kiz yokmus zaten kod oyle cikiyormus sistemden :KK70:

ama bazenn o listede olmayan smileylerdr var onlari nasil yapiolarki canim

gecen seneki tatilimden sonra tatil.fobisi oldu bende bu sene esime tatile gidelim bile demedim :KK70: gorumcem iki kizi benim bi oglum ve esimin pesini toplamaktan canim cikti eve gelince ohh dedim asil tatil simdi basladi :KK70:

Ya onlar eski mesajlar meseka onceden :gaydirigubbakcemile vardi. Gobek atan smiley falan :KK70: ama artik yok onlar.

Tatilr oyle cumbur cemaat gidilmemeli bence. Kari koca gidin oh en rahati :-)

Back
X