- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #14.521
Selam canım hoşgeldin :))))
hosbuldum canim nasilsin? bilgecenin yoklugu ne kadar belli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım hoşgeldin :))))
İyiyin canım saol sen nasılsın :) Niye gitti acaba Bilge ?hosbuldum canim nasilsin? bilgecenin yoklugu ne kadar belli.
amiiinnn banada dua et maderCanlar bu mübarek gecede Rabbim ne dualarınız varsa kabul eder inş hayırlı kandiller![]()
hayırlı kandiller canım yok daha dönmedi mapusta :)
profilinde yarin gelecek yazmis biri sukur bitti mapusluk:)hayırlı kandiller canım yok daha dönmedi mapusta :)
Hoşgeldin canım :))))))))))) nasılsın :))))))))Canlarimm ben geldim. Hepinizin yorumlarını tek tek beğenemedim. İyiki varsınız
Hoşgeldin canım :))))))))))) nasılsın :))))))))
İyiyim desem yalan olur. Profilime bak bdv'de konu açtım şok şok şok geçireceksin.Hoş buldum tatlım çok şükür iyiyim sen nasılsın?
tamm canm benim inşallah hayırlı imanlı güzel ahlaklı yakışıklı dürüst efendi eğlenceli bir kısmetin gelir tezelden bulur seniamiiinnn banada dua et mader![]()
Ayyy şükür kavuşturana bi daha ban yersen vururum seni! Sensiz buralarn hiç tadı yok Hoşgeldinn canımm benim hayırlı kandiller bu aradaCanlarimm ben geldim. Hepinizin yorumlarını tek tek beğenemedim. İyiki varsınız
İyiyim desem yalan olur. Profilime bak bdv'de konu açtım şok şok şok geçireceksin.
Ayyy şükür kavuşturana bi daha ban yersen vururum seni! Sensiz buralarn hiç tadı yok Hoşgeldinn canımm benim hayırlı kandiller bu arada![]()
Hiç favoriye almadgm için bir bilgim yok canımBakicam canım. İnşallah kötü bir şey yoktur..
Ay canım hoş buldum. Hayırlı olsun gecen.
ya şu favori notları neden siliniyor? Ne kadar favoriye eklediğim mesaj varsa bir süre sonra ya siljnmistir ya da kaldırılmıştır diyor anlamadım. Sizde de öyle oluyor mu??
tamm canm benim inşallah hayırlı imanlı güzel ahlaklı yakışıklı dürüst efendi eğlenceli bir kısmetin gelir tezelden bulur seni![]()
Saol beybisi sana daiyi akşamlar mutlu yarınlar sayın kk cılar![]()
Merhaba canim. Ben iyiyim. Sen nasilsin bakalim?,merhaba arkadaşlar
bugün kimseler uğramamış buraya.
nasılsınız bakalım?