- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #14.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çok keyifliyimmÇalışıyo gibi yapmaca :)) forumda takılıyorum kızlar sizden naberr?
benim oruç tatili dün bitti, iyiyim ama bünye alışıyor bi saatten sonraben çok keyifliyimmtatile girdim de (oruç tatili
![]()
)
senden naaberr saremm
Ben de iyiyim şekerim temizlik yapıyorum 1 moda vereyim dedim..İyidir canım, senden?
Aman boşver ne temizliği yahu :)Ben de iyiyim şekerim temizlik yapıyorum 1 moda vereyim dedim..
Boş bırakmayın mekanı..![]()
aynen yaa. Bugun daha çok açım oruçlu halimdenbenim oruç tatili dün bitti, iyiyim ama bünye alışıyor bi saatten sonra![]()
Ben de iyiyim şekerim temizlik yapıyorum 1 moda vereyim dedim..
Boş bırakmayın mekanı..![]()
Bizden de iyilik şekerim, yarın eşimin amirleri gelicek iftara..Çalışıyo gibi yapmaca :)) forumda takılıyorum kızlar sizden naberr?
Sağol canım, @Bilgece ne zaman gelicek ki :/Kolay gelsin canım, bi ramazan bitsin inş :)
sorma benimde yarına misafirim var iftara, ama annem bende kalıyo temizlikl ondan yemek benden, işten çıkar çıkmaz koşa koşa yemek yapıcamBizden de iyilik şekerim, yarın eşimin amirleri gelicek iftara..
O yüzden yapmam gerek:/
İnşallah cicim,..Bilmiyorum canım umarım uzun degildir
Ooo sana şimdiden kolay gelsin sarecim..sorma benimde yarına misafirim var iftara, ama annem bende kalıyo temizlikl ondan yemek benden, işten çıkar çıkmaz koşa koşa yemek yapıcam
sağol canım beniimmOoo sana şimdiden kolay gelsin sarecim..![]()
ben işteyim ve hala çok yoğunKolay gelsin..
Nabersiniz?
Sare Lavinya
Saksi_Degilim_Ben
ve diğer kızlar..![]()
ben işteyim ve hala çok yoğunsen nasılsın canım?
ay hiç sorma bilgecede yok buralarda sessiz sakinEvdeyim canım, dinleniyorum yoğun geçti bugün..
Sen napıyosun?
Çok sessiz ortalık yaa :/
Aynen cicim, acaba ne zaman gelicek ulaşan yok mu şu kıza? :// @Bilgeceay hiç sorma bilgecede yok buralarda sessiz sakin
onun mapıslığı uzun sürüyo ne yazıkki çok yaramazlık yapmış zamanındaAynen cicim, acaba ne zaman gelicek ulaşan yok mu şu kıza? :// @Bilgece