- 24 Şubat 2013
- 6.849
- 9.890
- 448
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.501
Ohh AYNEN CANIM YAA :)hayırlı cumalar
hafta bitti çok şükür
ne kadar sessiz dimi bu aralar kk :)Ohh AYNEN CANIM YAA :)
Ahahahahhhne kadar sessiz dimi bu aralar kk :)
heralde ondandır milletin mecali kalmadıAhahahahhhvalla lafı ağzımdan aldın .. Acaba Ramazan Oruç nedeniyle mi kimse girmiyor foruma ?
Ayy evet yaaa :) sen oruçlu musun bugün canım ?heralde ondandır milletin mecali kalmadıgündüz iş yüzünden yoğunluk var, akşamda iftardı sahurdu derken sürekli yeme halindeyiz sanırım
ben değilim canımcım adetliyim bu hafta. düzenim bozuldu sanırım erkenden geldi ama 3 gündür doğru dürüst gelmiyor boşu boşuna orucumu kaçırıyormuşum gibi hissediyorum ://Ayy evet yaaa :) sen oruçlu musun bugün canım ?
Evet canım ben Oruç tutuyorum :) .. Bu arada bişey soracağım ; Oruçlu iken yani şu mübarek Ramazan ay'ında Allah'a edilen dua'lar red edilmez değil mi ? Bu konu hakkında bir bilgin var mı canım ?ben değilim canımcım adetliyim bu hafta. düzenim bozuldu sanırım erkenden geldi ama 3 gündür doğru dürüst gelmiyor boşu boşuna orucumu kaçırıyormuşum gibi hissediyorum ://
sen?
Allah kabul etsin canım benim.Evet canım ben Oruç tutuyorum :) .. Bu arada bişey soracağım ; Oruçlu iken yani şu mübarek Ramazan ay'ında Allah'a edilen dua'lar red edilmez değil mi ? Bu konu hakkında bir bilgin var mı canım ?
Amin canım sağolasın :)Allah kabul etsin canım benim.
Allah yapılan duaların hiçbirini reddetmez zaten. kimini hemen kabul eder, kimini erteler sonra kabul eder, kimini ahirete bırakır ki biz bunların kabul olmadığını düşünürüz. o yüzden dua ederken hayırlısı, hayırlısıyla inşallah diye ekliyoruzve tabiki ramazanda yapılan dualar daha makbul çünkü rahmet ve bereket ayı
yerim kız seni ne dua ediyosun bakim bana da et banada et :)Amin canım sağolasın :)
Ayy içime su serptin canım yaa :)
Tabi ki de ederim :) Söyle senin dileğin nedir Allah'tan :) Bak gerçekten senin için de edeyim :)yerim kız seni ne dua ediyosun bakim bana da et banada et :)
Oyy teşekkür ederim canım :)Tabi ki de ederim :) Söyle senin dileğin nedir Allah'tan :) Bak gerçekten senin için de edeyim :)
amiiinnn inşallah Allah hayırlı evlatlar versinHayırlı cumalar kızlar geçende yazmıştım kist var tarlusal kullaniyorum diye hap bitimi 3.gün yani dün adetim geldi çok şüküryarin dr kontrolum inşallah kist eriyip gitmiştir de bu ay dkh kullanmadan çalışmalara devam edebiliriz ZRabbim hem cuma gününün hurmetine hem icinde bulundugumuz ayin hurmetine dileyen isteyen herkese hayirli salih evlatlar nasip etsin hic bir kadinin boynu bükük kalmasin İNŞALLAH
Ahh tabii ki :))Oyy teşekkür ederim canım :)
rabbim doğru ve hayırlı kişiyi çıkarsın karşıma artık inşallah. bunun için dua edebilir misin
Selam canım hoşgeldin :))))selam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?