Bilgece ile Sohbete ;)))

ben değilim canımcım adetliyim bu hafta. düzenim bozuldu sanırım erkenden geldi ama 3 gündür doğru dürüst gelmiyor boşu boşuna orucumu kaçırıyormuşum gibi hissediyorum ://
sen?
Evet canım ben Oruç tutuyorum :) .. Bu arada bişey soracağım ; Oruçlu iken yani şu mübarek Ramazan ay'ında Allah'a edilen dua'lar red edilmez değil mi ? Bu konu hakkında bir bilgin var mı canım ?

Evet canım ben Oruç tutuyorum :) .. Bu arada bişey soracağım ; Oruçlu iken yani şu mübarek Ramazan ay'ında Allah'a edilen dua'lar red edilmez değil mi ? Bu konu hakkında bir bilgin var mı canım ?
Allah kabul etsin canım benim.

Allah yapılan duaların hiçbirini reddetmez zaten. kimini hemen kabul eder, kimini erteler sonra kabul eder, kimini ahirete bırakır ki biz bunların kabul olmadığını düşünürüz. o yüzden dua ederken hayırlısı, hayırlısıyla inşallah diye ekliyoruz ve tabiki ramazanda yapılan dualar daha makbul çünkü rahmet ve bereket ayı

Amin canım sağolasın :)

Ayy içime su serptin canım yaa :)

Hayırlı cumalar kızlar geçende yazmıştım kist var tarlusal kullaniyorum diye hap bitimi 3.gün yani dün adetim geldi çok şükür yarin dr kontrolum inşallah kist eriyip gitmiştir de bu ay dkh kullanmadan çalışmalara devam edebiliriz ZRabbim hem cuma gününün hurmetine hem icinde bulundugumuz ayin hurmetine dileyen isteyen herkese hayirli salih evlatlar nasip etsin hic bir kadinin boynu bükük kalmasin İNŞALLAH

amiiinnn inşallah Allah hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…