- 25 Ağustos 2014
- 20.758
- 49.386
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #14.301
me too bebeml love lavanta. Hoş geldinn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
me too bebeml love lavanta. Hoş geldinn![]()
iyiyim,çok şukur.. Sen nasılsın..me too bebemhos buldum canimcim.. nasilsin bakalimm?
ayy bende KATİL-İm diye okudum gozlerim portlediBende katilim bari kendimi tanitim 10 aylik evliyim 21 yasinsayim merhaba jerkese
hello papa, oglun geldi, almanya'dan![]()
Bende katilim bari kendimi tanitim 10 aylik evliyim 21 yasinsayim merhaba jerkese
merhaba, hos gelmissinBende katilim bari kendimi tanitim 10 aylik evliyim 21 yasinsayim merhaba jerkese
Aynenn bunu kasdettiydim
Ama şuan açızKabul edelim guzel yedik![]()
Merhabaa, ben de 22.5 yaşındayım. Bekarım, bu gidişle de bekar kalmaya devamBende katilim bari kendimi tanitim 10 aylik evliyim 21 yasinsayim merhaba jerkese
Gunaydinnn, ben daha uyumadim bilebugün cumartesi ve ben çalışıyorum! uyanıınn günaydın!
ozaman yer değiştrebiliriz :)Gunaydinnn, ben daha uyumadim bile![]()
Ben de calismak istiyorumm amaozaman yer değiştrebiliriz :)
çok değişik benim sektör :) ağır iş makineler sanayi :) muhasebedeyimBen de calismak istiyorumm amaHangi sektordesin??
Oo değişik gerçekten, olsun çalışmak güzel ben de iki ay çalıştım ama ortam çok kötüydü ayrıldım şimdi yeni iş arıyorum :))çok değişik benim sektör :) ağır iş makineler sanayi :) muhasebedeyim
benim 10. senem, çalışmadan duramıyorum, çalışıncada duramıyorum tuhafım benOo değişik gerçekten, olsun çalışmak güzel ben de iki ay çalıştım ama ortam çok kötüydü ayrıldım şimdi yeni iş arıyorum :))
Vayy baya tecrübe var o zaman ne güzel :)) Ben inşaat mühendisyim, bakınıyorum öyle ilanlara, eşe dosta sorduruyorumbenim 10. senem, çalışmadan duramıyorum, çalışıncada duramıyorum tuhafım bensen nasıl bi iş arıyosun
of bencede tek pazarım var, dinleneyimmi? gezeyimmi? evde işimimi yapayımVayy baya tecrübe var o zaman ne güzel :)) Ben inşaat mühendisyim, bakınıyorum öyle ilanlara, eşe dosta sorduruyorumRahat bir ortamda çalışmak aslında çok güzel, haftada gtetek gün tatil olması berbat ama..
Evet o çok kötü işteof bencede tek pazarım var, dinleneyimmi? gezeyimmi? evde işimimi yapayım
Sıkılanlar yazmasin canim bak bilgeceyle izmirli yazmiyorlar sende yazmaya bilirsin
Onlar beni sucluyorlardi simdide yazmadiklari icin sordum@Bilgece niye yazmıyorsun![]()
Hem artik okumuyormus bile konularimi burda da kizabilir ha ismi gectigi icin@Bilgece niye yazmıyorsun![]()