• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

ramazandan midir nedir bebem o kadar takilmiyorum artik. Bi de esim evde ya ondsn :-) ee sen misafirleri nasil agirladin??

Hic sorma ya cok kuytularda kalmis :-) hos geldiniz. Nasilsiniz? Sizi tanıyalım. Ben 25 yasinda evli cocuksuz biriyim :-)
çok guzel geçti, bayıldılar yemklerime:) ayıptır solemesi el lezzetim iyidr :8:

ramazandan midir nedir bebem o kadar takilmiyorum artik. Bi de esim evde ya ondsn :-) ee sen misafirleri nasil agirladin??

Hic sorma ya cok kuytularda kalmis :-) hos geldiniz. Nasilsiniz? Sizi tanıyalım. Ben 25 yasinda evli cocuksuz biriyim :-)

Hosbulduk :) iyiyim siz nasılsınız bende 28 yasinda (28e yeni girdim ama belirteyim, halen alışamadım:KK70:) evli cocuksuz biriyim :KK24:

çok guzel geçti, bayıldılar yemklerime:) ayıptır solemesi el lezzetim iyidr :KK8:

Tahmin edebiliyorum canim. Oh ne guzel.. eline saglik..

Hosbulduk :) iyiyim siz nasılsınız bende 28 yasinda (28e yeni girdim ama belirteyim, halen alışamadım:KK70:) evli cocuksuz biriyim :KK24:
tesekkur ederim ben de iyiyim cok aukur. Mesela burda sohbete birden dalinir. Mesela bir seyden bahsedersiniz. Ya da birinin bahsettiğine yorum yaparsiniz.. boyle yani :-)

Iyiyim cicim senden ne haber??
Midemi üşüttüm sanırım canım ya uzanıyorum evde, yarın da (jinekolog) doktor randevum var.. Bakalım yeni bir tedaviye başlıycaz, bu doktoru çok övdüler.. İnşallah iyi çıkar..Sen napıyosun?*

Midemi üşüttüm sanırım canım ya uzanıyorum evde, yarın da (jinekolog) doktor randevum var.. Bakalım yeni bir tedaviye başlıycaz, bu doktoru çok övdüler.. İnşallah iyi çıkar..Sen napıyosun?*

Ay canim hadi hayırlısı. Hangi hastane hangi doktor?
Ben de iyiyim cok sukur oturuyorum bir sey yaptigim yok :-) :-)

Tahmin edebiliyorum canim. Oh ne guzel.. eline saglik..

tesekkur ederim ben de iyiyim cok aukur. Mesela burda sohbete birden dalinir. Mesela bir seyden bahsedersiniz. Ya da birinin bahsettiğine yorum yaparsiniz.. boyle yani :-)

Bu konuda cok becerikli değilim ama yapacagiz artık bişeyler :) hep bdv bdv sıkıldım ben de arkadaş istiyorum artik :-)

Bu konuda cok becerikli değilim ama yapacagiz artık bişeyler :) hep bdv bdv sıkıldım ben de arkadaş istiyorum artik :-)

Of aynen insan sıkılıyor cidden ordan bi sure sonra. E calisiyor musun? Gunun nasil gecer? Nerde yasiyorsun? Ben istanbuldayim. Calismiyorum

Ay canim hadi hayırlısı. Hangi hastane hangi doktor?
Ben de iyiyim cok sukur oturuyorum bir sey yaptigim yok :-) :-)
Özelde canım gerçi uzun yıllar cerrahpaşa'da çalışmış, işinin ehli bir doktor, yaşı varmış baya.
http://www.doktoragit.com/Doctors/Profile/2740/uzm-dr-nasir-aksel
Yakın bir arkadaşım tavsiye etti, 7 sene gebe kalamamıştı. Geçen sene ikiz doğurdu..
Konuşuyoduk, içimden hep tüp bebek yapmıştır diye geçiriyodum..
Sordum hayır dedi tüp bebek değil, iyi bir doktor buldum tedavisiyle hamile kaldım ikizlere dedi..
Onun tavsiyesi ile başlıycam bilgecem inşallah bana da hayırlı sonuçlar verir..

Özelde canım gerçi uzun yıllar cerrahpaşa'da çalışmış, işinin ehli bir doktor, yaşı varmış baya.
http://www.doktoragit.com/Doctors/Profile/2740/uzm-dr-nasir-aksel
Yakın bir arkadaşım tavsiye etti, 7 sene gebe kalamamıştı. Geçen sene ikiz doğurdu..
Konuşuyoduk, içimden hep tüp bebek yapmıştır diye geçiriyodum..
Sordum hayır dedi tüp bebek değil, iyi bir doktor buldum tedavisiyle hamile kaldım ikizlere dedi..
Onun tavsiyesi ile başlıycam bilgecem inşallah bana da hayırlı sonuçlar verir..
araya gırdım ama hayırlısı olsun stres yapma bu konularda stres cok etkı edıyor

Of aynen insan sıkılıyor cidden ordan bi sure sonra. E calisiyor musun? Gunun nasil gecer? Nerde yasiyorsun? Ben istanbuldayim. Calismiyorum

Evet öğretmenim ama su an tatil oldugu icin günüm hiic gecmiyor çünkü esim evden çıkmayı sevmiyor arkadaslarla da ayda bir buluşuyoruz :) butun gun evde kk ya takılıyorum :-) Egeliyim diyarbakır da yaşıyorum iste boyle :KK54:

araya gırdım ama hayırlısı olsun stres yapma bu konularda stres cok etkı edıyor
Est. aynurell araya girmek de ne söz. Sonuçta paylaşım yapıyoruz, ha sen ha ben ne fark eder..
Burada sıkıntılarımızı, mutsuzluklarımızı herşeyi konuşuyoruz.. Kah gülüyoruz, kah kızıyoruz..
Her konu konuşuluyo..
Gel gelelim benim derdime.. Evet stres.. Var işte o..
Aile problemleri oluyo arada onlara da takılıyosun,
Tabi bu gebelik mevzusu da var... Stres olmuyo desem yalan olur...

Back
X