- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.684
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #14.341
bende bendeBende iyiyim sahuru bekliyorum yiyip zıparacam![]()

temiz çamaşır falanda götürürüzÇıkmazsa önümüz bayram ziyarete gideriz.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bendeBende iyiyim sahuru bekliyorum yiyip zıparacam![]()
temiz çamaşır falanda götürürüzÇıkmazsa önümüz bayram ziyarete gideriz.![]()
Canim en kisa zamanda Rabbim sana hayirli bir evlat bagislasin.Istanbulda mi yasiyorsun nereye gidiyorsun hastaneyeBen de iyiyim hatta canım çok iyiyim, bugün doktora gittim olumlu konuştu
Amin inşallah bilgecem doktoru sana da tavsiye edebilirim, o kadar kabalıktı ki muayenesi..
Babacan bir doktor, ben çok memnun kaldım kendisinden..
Ücreti biraz diğer özel hastanelere göre farklı tabii..
Ama değiyo sonuna kadar helal olsun dedim ben, nasip inşallah sebep olur da
bebeğime kavuşurum... 3 senedir gözüm yollarda kaldı...
Saol bitanem :)bozmaz canım :))
mesajlarınada baktım biey yok gibi ama hayırlısı bakalım n ezaman döner
iyidir feraceli bağğyan senden naaber
Evet İstanbul canım çapa da özel bir klinik, alanında çok başarılı bir profesör..Canim en kisa zamanda Rabbim sana hayirli bir evlat bagislasin.Istanbulda mi yasiyorsun nereye gidiyorsun hastaneye
Aaa geçmiş olsun şekercim, yazları ben de oluyorum bazen yakızlaar bu hava da grip olunur mu demeyin olunur hemde çok pis olunur![]()
Tşk ederim kuzummAaa geçmiş olsun şekercim, yazları ben de oluyorum bazen ya
Bünye ile alakalı oluyor..
Bol bol limonlu çay iç
tabi ki iftardan sonra![]()
Kızlar meraba :) yaş 22 2.5 yıllık evliyim ve 10 haftalik melegimi kalp durmasi nedeniyle kurtajla aldirmak zorunda kaldik5 gün adet gecikmesiyle test yaptim negatif ardindan druma gittim 4.5cmlik over kisti tarlusal verdi simdi onu kullaniyorum adet olunca 3.gunu gidicem eriyip erimedigine bakacak 3ay oncede ayni sey oldu ve dogum kontrol ilaci kullandim bu hep böyle devam edicekmi cok endiseliyim bebegimiz olsun cook istiyoruz over kisti yasayan arkadaslar varmi aramizda tecrubelerini benimle paylasin lütfen. :) buarada hayirli ramazanlar
Allah razi olsun canım Rabbim dusmanima dahi yasatmasin 7 ay oldu acisi hiç hafiflemedi her gece yastigi islatarak uyuyorum ve yeniden bebegim olsun istiyorum ki onda bi nebze olsun teselli bulayim sen ne kadarlik evlisin tedavi aliyor musun canim cok soru sordumKaybın için çok üzüldüm arkadaşım.. Rabbim sabır versin..
Ben de pko'yum malesef... Ben de 3 senede gebelik hiç oluşmadı..
Allah razi olsun canım Rabbim dusmanima dahi yasatmasin 7 ay oldu acisi hiç hafiflemedi her gece yastigi islatarak uyuyorum ve yeniden bebegim olsun istiyorum ki onda bi nebze olsun teselli bulayim senin varmi çocuk ne kadarlik evlisin tedavi aliyor musun canim cok soru sordum![]()
A..selam hoşgeldin arkadaşım.. Kısaca özet olarak kendini tanıtabilirsin..Slm kizlr
Merhaba arkadaşım neden banlandığını bilmiyorummerhaba arkadaşlar
@Bilgece' ye noldu ya? neden banlandı?
Amin canim Rabbim bu duyguya hasret kalan herkese hayirli vakitte tattirsin inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah hepimize saglikli hayirli evlat nasip etsin bu mübarek gunlerin hurmetineZordur tabi canım evlatla sınanmak.. 2012 de evlendim, bebeğim yok 3 senedir bekliyoruz yolunu, bir türlü gelmiyor.. Çok doktor değiştirdim, ama kendime göre halimden anlayan bir doktor bulamadım bu 3 senede.. Yalnız dün tekrar tedaviye başladım, tavsiye üzerine bu sefer çok umutluyum.. Çapa'da bir profesöre başladım, durumun iyi dedi, ama daha iyi olacak dedi. Doktor da umutlu konuştu gerisi Rabbim'e kaldı.. Rabbim duysun sesimizi..