- 18 Kasım 2014
- 402
- 204
- 48
- 42
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.281
sorunun en buyugu o ıste stres uzmanlar stres gebelıgı etkılıyor dıyor her zamanEst. aynurell araya girmek de ne söz. Sonuçta paylaşım yapıyoruz, ha sen ha ben ne fark eder..
Burada sıkıntılarımızı, mutsuzluklarımızı herşeyi konuşuyoruz.. Kah gülüyoruz, kah kızıyoruz..
Her konu konuşuluyo..
Gel gelelim benim derdime.. Evet stres.. Var işte o..
Aile problemleri oluyo arada onlara da takılıyosun,
Tabi bu gebelik mevzusu da var... Stres olmuyo desem yalan olur...
Yine bekleriz afiyet olsun şimdiden
Hoş geldin kahveyesil aramıza nasılsın bakalım?Selamlar arkadaslar muhabbetiniz bol olsun :)
Iyiyim cok sukur yuvarlanip gidiyoruzHoş geldin kahveyesil aramıza nasılsın bakalım?
ayy canimin ici hayirlisi olsun insallah canim benim. Rabbim senin evlat vesileni de o doktorlar giderir insallah.Özelde canım gerçi uzun yıllar cerrahpaşa'da çalışmış, işinin ehli bir doktor, yaşı varmış baya.
http://www.doktoragit.com/Doctors/Profile/2740/uzm-dr-nasir-aksel
Yakın bir arkadaşım tavsiye etti, 7 sene gebe kalamamıştı. Geçen sene ikiz doğurdu..
Konuşuyoduk, içimden hep tüp bebek yapmıştır diye geçiriyodum..
Sordum hayır dedi tüp bebek değil, iyi bir doktor buldum tedavisiyle hamile kaldım ikizlere dedi..
Onun tavsiyesi ile başlıycam bilgecem inşallah bana da hayırlı sonuçlar verir..
Evet öğretmenim ama su an tatil oldugu icin günüm hiic gecmiyor çünkü esim evden çıkmayı sevmiyor arkadaslarla da ayda bir buluşuyoruz :) butun gun evde kk ya takılıyorumEgeliyim diyarbakır da yaşıyorum iste boyle
Selamlar arkadaslar muhabbetiniz bol olsun :)
ayy canimin ici hayirlisi olsun insallah canim benim. Rabbim senin evlat vesileni de o doktorlar giderir insallah.
Oh ne guzel.mesleginiz. ben de hep burdayim.malum topigin sayfa sayisindan da belli
Merhaba tesekkur ederiz. Sizin de bol olsun. Nasilsiniz? Kendinizi yas medeni durum falan olarak tanitirsaniz kaynasmis oluruz
Kizlar canlar ben simdi cikicam sahur hazirlamam lazim. Gorusuruz yine opuldunuz
25 yas,2 yillik evliyim,bir kizim var ikincisi nasipse yolda :) Ist da yasiyorum,onlisans mezunu kadrosu acilmamis ev hanimiyim :))Boyle iste yasayip gidiyoruz sükür,sabah kpss varmis girecek arkadaslara basarilar
25 yas,2 yillik evliyim,bir kizim var ikincisi nasipse yolda :) Ist da yasiyorum,onlisans mezunu kadrosu acilmamis ev hanimiyim :))Boyle iste yasayip gidiyoruz sükür,sabah kpss varmis girecek arkadaslara basarilar
Digeri 15 aylik :) Bire bakan ikiyede bakar dedim umarim yanilmamisimdirGenç anne ne güzel 25 yasa iki çocuk :) e daha digeri de çok küçüktur nasıl başa cikacaksiniz :))
Amin canim insallah vatana millete hayirli duzgun insanlar yetistirebilirsek ne mutlu :)Masallah 2 cocuk. Allah bagislasin. Hayirlisiyla kucagina da alirsin insallah evladini
Amin canim insallah vatana millete hayirli duzgun insanlar yetistirebilirsek ne mutlu :)
Digeri 15 aylik :) Bire bakan ikiyede bakar dedim umarim yanilmamisimdirCok istiyorum yaslari yakin evlatlarim olsun.Insallah hayirli evlatlar olurlar..
Aminnn hayirlisi ile..Bdv de yorumlariniza rastliyorum sık sık,dusunce tarzlarimiz benzer :) sizin yas kac :)Darisi bizim basimiza insallah
Kesinlikle :)Bunun icinde annenin biraz cefa cekmesi gerekiyo :)Hayırlı olsun inşallah. Iyi düşünmüssun ben de oyle istiyorum aslinda. Daha güzel, ben de en iyi 2 yaş küçük kardesimle anlasiyorum yaslarin yakin olmasi güzel birlikte buyuyorlar :)
Aminnn hayirlisi ile..Bdv de yorumlariniza rastliyorum sık sık,dusunce tarzlarimiz benzer :) sizin yas kac :)
bn geldimm
Kolay gelsin şekerim bize henüz erken:)
l love lavanta. Hoş geldinnhello papa, oglun geldi, almanya'dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?