Bilgece ile Sohbete ;)))

sorunun en buyugu o ıste stres uzmanlar stres gebelıgı etkılıyor dıyor her zaman

ayy canimin ici hayirlisi olsun insallah canim benim. Rabbim senin evlat vesileni de o doktorlar giderir insallah.

Oh ne guzel.mesleginiz. ben de hep burdayim. malum topigin sayfa sayisindan da belli

Selamlar arkadaslar muhabbetiniz bol olsun :)

Merhaba tesekkur ederiz. Sizin de bol olsun. Nasilsiniz? Kendinizi yas medeni durum falan olarak tanitirsaniz kaynasmis oluruz

Kizlar canlar ben simdi cikicam sahur hazirlamam lazim. Gorusuruz yine opuldunuz

25 yas,2 yillik evliyim,bir kizim var ikincisi nasipse yolda :) Ist da yasiyorum,onlisans mezunu kadrosu acilmamis ev hanimiyim :))Boyle iste yasayip gidiyoruz sükür,sabah kpss varmis girecek arkadaslara basarilar

Belli 1500 lere dayanmış

25 yas,2 yillik evliyim,bir kizim var ikincisi nasipse yolda :) Ist da yasiyorum,onlisans mezunu kadrosu acilmamis ev hanimiyim :))Boyle iste yasayip gidiyoruz sükür,sabah kpss varmis girecek arkadaslara basarilar

Genç anne ne güzel 25 yasa iki çocuk :) e daha digeri de çok küçüktur nasıl başa cikacaksiniz :))

Masallah 2 cocuk. Allah bagislasin. Hayirlisiyla kucagina da alirsin insallah evladini

Digeri 15 aylik :) Bire bakan ikiyede bakar dedim umarim yanilmamisimdir Cok istiyorum yaslari yakin evlatlarim olsun.Insallah hayirli evlatlar olurlar..

Hayırlı olsun inşallah. Iyi düşünmüssun ben de oyle istiyorum aslinda. Daha güzel, ben de en iyi 2 yaş küçük kardesimle anlasiyorum yaslarin yakin olmasi güzel birlikte buyuyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…