- 13 Ekim 2013
- 1.106
- 584
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.741
kıııızzzz ben senin kilonda olabilmek için bir taraflarımı yırtıyorum yaaa boyun kaç ki senin ben 86.6 kiloydum şimdik 80.6 yım hedefim 68 kilo :) boyum da 1.69
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma canım ya şu son 10günüm mahfetti beni allah beterinden korusun tonsilit olmuşum bir damla su bile içemedim günlerce ateş için de yattım bide doktor kimseye yaklaşma hemen geçer dedi 3 kutu antibiyotik bitirdim iğnelerde beni bitirdi :) sonunda işe başladım kuaföre falan attım kendimi toparladım hooop geldimm :) sizler nasılsınız naptınız ben yokkenOhh masallah canim hos geldin cok cok gecmis olsun. Ee nasilsin bakalim?? Neler yaptin? Bu kadar agir nasil gecti??
benim boyum 1.63 yaaa. Ben bolgesel aldihim icin cok rahatsizim kilomdankıııızzzz ben senin kilonda olabilmek için bir taraflarımı yırtıyorum yaaa boyun kaç ki senin ben 86.6 kiloydum şimdik 80.6 yım hedefim 68 kilo :) boyum da 1.69
Ayy Allah bir daha gostermesin cidden. Biz de bir sey yapmadik ya hep muhabbet sohbet iste.sorma canım ya şu son 10günüm mahfetti beni allah beterinden korusun tonsilit olmuşum bir damla su bile içemedim günlerce ateş için de yattım bide doktor kimseye yaklaşma hemen geçer dedi 3 kutu antibiyotik bitirdim iğnelerde beni bitirdi :) sonunda işe başladım kuaföre falan attım kendimi toparladım hooop geldimm :) sizler nasılsınız naptınız ben yokken
aaa geçmiş olsun çok ağır geçirmişsiniz hastalığı iltihaplı hastalık olunca bu kadar yatmanız normal gerçi. hep oluyor musun yani aldır bademcikleri madem üzüldüm adınasorma canım ya şu son 10günüm mahfetti beni allah beterinden korusun tonsilit olmuşum bir damla su bile içemedim günlerce ateş için de yattım bide doktor kimseye yaklaşma hemen geçer dedi 3 kutu antibiyotik bitirdim iğnelerde beni bitirdi :) sonunda işe başladım kuaföre falan attım kendimi toparladım hooop geldimm :) sizler nasılsınız naptınız ben yokken
yok canım ilk defa oldum ve çok dikkatliolun şuan çok yaygınmış işe gelirken doğal olarak toplu taşıma araçlarını kullanıyorum elin her yere değiyor bi şekilde kapmışım allah korusun ya psikolojim bozuldu doktor bide demesinmi kalp kapakçığına yada böbreklere inebilir herşey olabilir dedi ben çöktüm burda nefes alırken bile sızlıyordu ya aman allah korusun çok dikkatli olun tatlımmaaa geçmiş olsun çok ağır geçirmişsiniz hastalığı iltihaplı hastalık olunca bu kadar yatmanız normal gerçi. hep oluyor musun yani aldır bademcikleri madem üzüldüm adına
hihhh aman Allah korusun iyi atlatmışsın onunla geçmiş olsun çok tehlikeli zaten o toplu taşıma araçları beni benden alıyor Allahtan ki çok nadir işim düşüyor onlara elimi bir yere değirmeden inecem diye şaşıyorum çok pis insanlar varyaayok canım ilk defa oldum ve çok dikkatliolun şuan çok yaygınmış işe gelirken doğal olarak toplu taşıma araçlarını kullanıyorum elin her yere değiyor bi şekilde kapmışım allah korusun ya psikolojim bozuldu doktor bide demesinmi kalp kapakçığına yada böbreklere inebilir herşey olabilir dedi ben çöktüm burda nefes alırken bile sızlıyordu ya aman allah korusun çok dikkatli olun tatlımm
off sorma ya bu ay başı faranjit oldum ikinci haftası bebeğimi düşürdüm sonra tonsilit oldum bu ay benim için tam bir felaket ayıydı ancak toparladım kendimi yaşlandım resmen 1 ayda :)hihhh aman Allah korusun iyi atlatmışsın onunla geçmiş olsun çok tehlikeli zaten o toplu taşıma araçları beni benden alıyor Allahtan ki çok nadir işim düşüyor onlara elimi bir yere değirmeden inecem diye şaşıyorum çok pis insanlar varyaa
ayy hadi ya ilk bebeğin miydi ?off sorma ya bu ay başı faranjit oldum ikinci haftası bebeğimi düşürdüm sonra tonsilit oldum bu ay benim için tam bir felaket ayıydı ancak toparladım kendimi yaşlandım resmen 1 ayda :)
içimiz geçmiş uyumuşuz
günaydın herkeseee :)
Kız Kardeşlerim Günaaaydııııın
Günaydınn
Herkese Günaydın.
Günaydın kızlar
merhaba kızlarrrr günaydınn iyileştim ve bomba gibi döndüm aranızaaa
evet canım maalesefayy hadi ya ilk bebeğin miydi ?
rabbim yeniden nasip eder inşallah bende çok istiyorum ama daha nasipte yok demekki olmuyorevet canım maalesef
inşallah tez zamanda olur canım allah büyük verende o alanda o göndericek emanetini nasip ederserabbim yeniden nasip eder inşallah bende çok istiyorum ama daha nasipte yok demekki olmuyor
Memleketten süpriz misafirim geldi kızlar :))
merhaba canim.hos geldin. senin de gunun bol bol kahkahali olsun.Ben iyiyim ya sen? Pek buralarda olamayacagim bu aralar o yüzden gec cevap verebilirim ;-)Cümleten selamlar
Nasılsınız güzel hatunlar
Gününüz bol kahkahalı olsun
Kim geldi hayirdir??Memleketten süpriz misafirim geldi kızlar :))
Canım hazır seni görmüşken bi sorayım diyet günlüğüme hiç uğramıyosun hayırdırinşallah tez zamanda olur canım allah büyük verende o alanda o göndericek emanetini nasip ederse