Bilgece ile Sohbete ;)))

Yok değilim atlattım 6-7 gün oldu atlatalı. Ama benimki galiba reglden bikaç gün sonra oluyo.. Normalde öncesinde veya regl sırasında olur ama.. :KK70:

Olsun en azından kendi ayaklarının üzerinde duruyosun zorlukları olsa bile. Başkasına muhtaç olmamak en iyisi.
Evet canım kesinlikle bir bayan kendi Ayakları üzerinde durabilmeli

Aynen hem iş hem ev hem misafir hemde yemekli o kadar zor oluyorki
Vay canim arkadasim Allah yardimcin olsun insallah. . Sigorta gununu orda mi dolduracaksin?? Kac günün var??

Yok değilim atlattım 6-7 gün oldu atlatalı. Ama benimki galiba reglden bikaç gün sonra oluyo.. Normalde öncesinde veya regl sırasında olur ama.. :KK70:

Olsun en azından kendi ayaklarının üzerinde duruyosun zorlukları olsa bile. Başkasına muhtaç olmamak en iyisi.

Demekki sen de oylesin. Benim de reglken olur :KK70::KK70:

Aynen ben de bazen düşünüyorum da ne nazlı varlıklarız çeken nasıl çekiyo acaba :KK70:

Merhabalar ben geldim.
Ben böyle düsünmüyorum. Aslinda ne yapacagimiz belli. Hormonal degisiklikler ve biraz hassasiyet varimiz yogumuz iste. Erkekler bir dogru olsa zaten bizimle ugrasmasi cok kolay.. Nacizane düsüncem.. Konuya gec girdim gerci tam olarak neydi bu :KK54:

Merhabalar ben geldim.
Ben böyle düsünmüyorum. Aslinda ne yapacagimiz belli. Hormonal degisiklikler ve biraz hassasiyet varimiz yogumuz iste. Erkekler bir dogru olsa zaten bizimle ugrasmasi cok kolay.. Nacizane düsüncem.. Konuya gec girdim gerci tam olarak neydi bu :KK54:

Ya valla kadın olarak nazlı değilim ben. Öyle dümdük :KK70:

X