- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.081
Canım abiminde karısınında yaptıklarını yazsam sayfalar yetmez işin içinden çıkamam anlatmaya gücüm yetmez.al canim 4 5 saati senin olsun uykunjb
Vaaay bu ne?? Bence kim kotuyse o lazaniuor. O sevimli geliyor nedense canim. Bizimde var oyle en buyuk gelin. Dusman basina.
Inan benim de sana maalesef bir fikrim olamaz. Oturup babanizla konusun kardesler olarak bakalim neden boyle yapiyirmus. Boyla güzellikle begenmemezlik mi olurmus??
Babam dediğim dedik sinirli despot biri hiç şefkatli olmadı bize karşı torunlarını çok sever o ayrı, ablamlar her sene yazın gelip kalırlardı bu yaz sadece düğüne gelip gidecekler çünkü babam açıkça demesede istemiyor gelmelerini
Hamile halimle ağlattığında saatlerce ağladım senin kızın benim biziz o değil sen ne biçim babasın diye haykırdım, eşime ulaşamadım annemgilin ev şehir dışında akşamın bir vakti çocuğum var karnım burnumda otobüse binip gidecek durumum yok, o kavganın üstüne eşimi bekledim o evde o kadar zordu ki ve eşime asla söylemedim hep bahane uydurdum gitmemek için sen git benim bulantım oluyor babam anneme kötü davranıyor hamile halimlee çekemiyorum sinirini dedim sonra işte bir bayram laf olsun diye konuştuk barıştık babamla ama asla eskisi gibi olamam.
Toplanıp konuşsak hepimizi, siler iyice abime karısına bel bağlar zannediyor ki yaşlanınca onlar bakacak hoş parası için bakarlar zaten.
Kardeşimin nişanlısında sevmediğimiz yönler yok mu var ama elbet onunda bizde sevmediği yönler vardır kim dört dörtlük, dünden beri aklıma geldikçe ağlamaklı oluyorum o kız ne kadar üzülüyordur kim bilir, evlenince babamın yüzüne bakmasa hakkı yani, hoş babamın da umurunda olmaz hiç.
Şunu da söyliyim kardeşimde candan ciğerden değil bize karşı ama olsun abimi kaybettik onu da kaybetmek istemiyoruz, anlamıyorum dört kız kardeş çok bağlıyız ama erkekler çok soğuk