- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.961
Donuyor pislik telefon.. Bugün benden baya bir dayak yedidevamı da gelecek böyle giderse
hahaOfff sorma benimki de bu aralar donuyor. Anlamadim gitti. Telefon dayanmiyor mubarek. bi falakaya yatirmak lazim toptan
Tipi sapiga benzemiyordu. Herhalde vahsi cazibeme dayanamadi aşık oldu
hahayakında telefonumun üstüne gül koklayacağım ..
HahaahaaaSanirim bende. Esime diyorum yakindir yenisinj almam guluyor.
Bilge şuan bir çekirdek keyfi yapıyorum ki anlatamam keşke hep beraber çitletsek çekirdeklerimizi :)
Şimdi o zaman şöyle bi olay anlatıyım . Bizim milyoncu tarzı bi dükkanımız aama öyle çok büyük değil . Bigün annem tek başına duruyordu babamm camiiye gitmiş biri geldi diyorr çöp kovası sormuş annemde üst katta demiş çıkmışlar neyse bakıyorlar aşşağı inecekken anneme buyrun siz inin demiş neyse annemde geçmiş önce bi baktım diyor adam elinde bez ağzımı kapatyıor bayıltmaya çalışmış heralde . İşte Rabbimin işi Annem adamı çimçiklemiş bağırmış falan bakmış adam bu bayılmayacak kaçmış gitmiş.Nasıl biriydi diyoz valla eli yüzü düzgün gayet beyfendi bi adamdı diyor yani hayatta beklemssin . İşte demem o ki Tipini güzel gösteren ne canavarlar varr
Kiz meyra corekotu istahi kapatiyorsa ben de yerim valla.ay çörekotu hemen biraz bastırdı iştahımı çok şükür: )
Yok zaten yakindir. Bbiraz zaman kolluyorum. Bu telefonu da o almisti 2 sene oldu daha aslindaHahaahaaaSöyle sen eşine bu böyle olmuyor de :)
aa çörekotu nasıl yani ?ay çörekotu hemen biraz bastırdı iştahımı çok şükür: )
Kiz meyra corekotu istahi kapatiyorsa ben de yerim valla.
Yok zaten yakindir. Bbiraz zaman kolluyorum. Bu telefonu da o almisti 2 sene oldu daha aslinda
Ahh valla ne guzel olurdu heee
vis Allah korusun yarabnim. anneni Allah korumus. Serefsiz jerif. Ya etraf kalabalikti birnsey yapamazdi.
Ama bir de bugun bir çingene beni cevirdi anket yapiyoruz diye. Duzgun giyinmeye calismis sozde ama yok yani. bende ne anketi dedim tatlilik anketi diyor. Alalhim bu kadin ne diyor ya diyorum. Megerse tat anketi yeni cikacak birnseymis sonunda surpriz vsrmis. Ulan ben mal miyim kabul edeyim. Keisn bana bir sey tattirip bayiltacakti ve artik Allah bilir ne yapacakti.
Salak kadin ya daha ne anketi oldugunu bile soyleyemiyor benden anket yapmami istiyor. Boyle seylere de cok ama cok dikkat etmek lazim kesinlikle..
Alisirsin alisirsiiinnnn
Ay insallah gecer meyra. Ben de oyleyim valla
Kiz meyra corekotu istahi kapatiyorsa ben de yerim valla.
aa çörekotu nasıl yani ?
kişiden kişiye etki değişiyor canım, dene istersen sende: )
aç yersen iştah kapatıyor deniyor.
çörekotu benim iştahımı dengeler genelde, oyüzden biraz yedim geldim: )
evetBende iyiyim balim
zaraliymis
Aaa demek öyle .. Hmmm ..kişiden kişiye etki değişiyor canım, dene istersen sende: )
aç yersen iştah kapatıyor deniyor.
çörekotu benim iştahımı dengeler genelde, oyüzden biraz yedim geldim: )