- 9 Ocak 2015
- 19.217
- 79.841
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.981
demek ki ne kadar güzelsen benim hiç başıma gelmedi gelmesinde zatenAyy kizlar bugun basima ne geldi.
Ogle arasinda Istiklalde yuruyordum magazalari geziyordum.
baktim adamin teki pesimde dolaniyoe. Ben nereye girsem benimle beraber girip köşede bana bakiyor. Umursamadim. Kalabalik her taraf sonucta. Polisler de var ne yapabilir yani.
Ondan sonra bi takiciya girdim. Baktim yine girdi. Aradim esimi askim canim diye konusuyorjm bagirarak. Duydu sesimi ondan sonra pesimi birakti
Boyle mallarda hep beni bulur. Ulan yuzugum var gozune sokuyorum gormuyor musun yani peeehh
ben bugün çok spor yaptım squatla mekiğede başladım
demek ki ne kadar güzelsen benim hiç başıma gelmedi gelmesinde zaten
ben yapamıyom çok yorgunumben bugün çok spor yaptım squatla mekiğede başladım
uykunu düzenlersen enerjin yerine gelir zorlada olsa uyuben yapamıyom çok yorgunum
duşa girmem gerek dahauykunu düzenlersen enerjin yerine gelir zorlada olsa uyu
Bende iyiyim balim
zaraliymis
Ayy kizlar bugun basima ne geldi.
Ogle arasinda Istiklalde yuruyordum magazalari geziyordum.
baktim adamin teki pesimde dolaniyoe. Ben nereye girsem benimle beraber girip köşede bana bakiyor. Umursamadim. Kalabalik her taraf sonucta. Polisler de var ne yapabilir yani.
Ondan sonra bi takiciya girdim. Baktim yine girdi. Aradim esimi askim canim diye konusuyorjm bagirarak. Duydu sesimi ondan sonra pesimi birakti
Boyle mallarda hep beni bulur. Ulan yuzugum var gozune sokuyorum gormuyor musun yani peeehh
Hahaha hakketen asitli tükettim bakHayırlısı tabi Rabbim hakkıyla annelik yapacak kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.
Hehehe :)) hayat güzel ama şu telefonumu vurup kıracağım az kaldı
aynenHahaha kiz guzellikle ne alakasi varya etraf manyak kayniuor. Aman kimsjein basina gelmesin..
hadi kalk çabuk çabuk duşa gir sonra misss gibi uyursunduşa girmem gerek daha
ben pek kola içmem zaten arada bi meyveli soda içiyomarada bir içersen bişey olmaz.
zararlı olupta madensuyunun özü çok azalıyor içine katkı maddesi girdiği için.
ve tabiki katkı maddeleri hep kimyasal bildiğin üzere, bu anlamda zararlı, yoksa zehir değil yani: )
arada kola misali iç bişey olmaz.
saf sapıkmış zaar: ))))
tövbe tövbeee: )
geçmiş olsun dikkat et.
pazar günleri ben pek dışarı çıkmam, pazar istisna gün bence...
amin.
lise çağlarındayken bir ara telefonumu baya fırlatıp kırdım bende: D, duvara yere kalorifere, ahaha onada bişey olmazdı yine çalışırdı, ama sinirlendiğim için atardım çalışmadığı için değil.
telefonun suçu neyse sanki.
ozamanlar ergendik ya, biz en iyi bilirdik ya, belli telefonu atıp kırdığımızdan ne kadar bildiğimiz: )
sevdiceğimle konuşuyom bitsin de girecemhadi kalk çabuk çabuk duşa gir sonra misss gibi uyursun
tamamsevdiceğimle konuşuyom bitsin de girecem
ben börek yapayım
patatesli olsun mu ben çok severimNeyli börek canım? Süper olur..
geçmiş olsun canım benim iyi gecelerHerkese hayirli geceler kizlar ben uyuyorum basim agriyor ya cidden. Hadi görüşürüz