Bilgece ile Sohbete ;)))

Ayy kizlar bugun basima ne geldi.
Ogle arasinda Istiklalde yuruyordum magazalari geziyordum.
baktim adamin teki pesimde dolaniyoe. Ben nereye girsem benimle beraber girip köşede bana bakiyor. Umursamadim. Kalabalik her taraf sonucta. Polisler de var ne yapabilir yani.
Ondan sonra bi takiciya girdim. Baktim yine girdi. Aradim esimi askim canim diye konusuyorjm bagirarak. Duydu sesimi ondan sonra pesimi birakti :KK70::KK70::KK70:
Boyle mallarda hep beni bulur. Ulan yuzugum var gozune sokuyorum gormuyor musun yani peeehh:KK62:

ohh ne guzel. Ben de daha vermedim. Bahar temizligi yapicam ya biraz daha bekliyorum :-) :-)

Ay insallah olur canim insallah tutar. Hayirlisi olsun hic belli olmaz..

ayyy evet çok tatlı oluyorlar bencede...

acaba bu sefer asitli şeyleri çokmu tükettinki: ))))
şaka bi yana gönlüne göre olur inş.

Hahaha hakketen asitli tükettim bak :KK70: Hayırlısı tabi Rabbim hakkıyla annelik yapacak kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.

Ayy kizlar bugun basima ne geldi.
Ogle arasinda Istiklalde yuruyordum magazalari geziyordum.
baktim adamin teki pesimde dolaniyoe. Ben nereye girsem benimle beraber girip köşede bana bakiyor. Umursamadim. Kalabalik her taraf sonucta. Polisler de var ne yapabilir yani.
Ondan sonra bi takiciya girdim. Baktim yine girdi. Aradim esimi askim canim diye konusuyorjm bagirarak. Duydu sesimi ondan sonra pesimi birakti :KK70::KK70::KK70:
Boyle mallarda hep beni bulur. Ulan yuzugum var gozune sokuyorum gormuyor musun yani peeehh:KK62:

Aman dikkat et canım. Ortalık manyak dolu

X