- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.941
geçmiş olsun kuzu: ))
aman olmasın.
Sagol cnaim.benim. sen nasılsın ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun kuzu: ))
aman olmasın.
Bende iyiyim balim
zaraliymisohhh ohhh soğuk soğuk ne güzel olurdu şimdi içseeek
Canim bende sade daha yararlıdır diye içmeye niytleniyorum ama bi sise bile bitiremiyorumCanim icindeki tum.mineralleri olduruyor o katki maddeleri. Sade cok guzEl ya bi alistin mi bir daha birakamazsin
Sagol cnaim.benim. sen nasılsın ..
ohh ne guzel. Ben de daha vermedim. Bahar temizligi yapicam ya biraz daha bekliyorum
Ay insallah olur canim insallah tutar. Hayirlisi olsun hic belli olmaz..
ayyy evet çok tatlı oluyorlar bencede...
acaba bu sefer asitli şeyleri çokmu tükettinki: ))))
şaka bi yana gönlüne göre olur inş.
Ayy kizlar bugun basima ne geldi.
Ogle arasinda Istiklalde yuruyordum magazalari geziyordum.
baktim adamin teki pesimde dolaniyoe. Ben nereye girsem benimle beraber girip köşede bana bakiyor. Umursamadim. Kalabalik her taraf sonucta. Polisler de var ne yapabilir yani.
Ondan sonra bi takiciya girdim. Baktim yine girdi. Aradim esimi askim canim diye konusuyorjm bagirarak. Duydu sesimi ondan sonra pesimi birakti
Boyle mallarda hep beni bulur. Ulan yuzugum var gozune sokuyorum gormuyor musun yani peeehh
Canim bende sade daha yararlıdır diye içmeye niytleniyorum ama bi sise bile bitiremiyorum
iyiyim şükür canım sağol: )
bugün öyle bir iştah varki bende nedenini bilmiyorum karnım doymak ne bilmiyor...
yarına geçer inş.
Aman dikkat et canım. Ortalık manyak dolu
a.selam tatlim.ne haber??
kim onde? Ben bilmiyorumAcaba ben bugun de mi annemde kalsam eşim sinirlidir şimdi malum 2-0 ondeyiz
Yuvarlanıp gidiyoruz Bilge :)a.selam tatlim.ne haber??
kim onde? Ben bilmiyorum
Yuvarlanıp gidiyoruz Bilge :)
a.selam tatlim.ne haber??
kim onde? Ben bilmiyorum
Hehehe :)) hayat güzel ama şu telefonumu vurup kıracağım az kaldıYuvarlanip gitme yaa. Hayat guzel. Ohh miss
ooo benim esim de galayasarayli cok sevinir simdiGalatasaray
Neden ki??Hehehe :)) hayat güzel ama şu telefonumu vurup kıracağım az kaldı
Donuyor pislik telefon.. Bugün benden baya bir dayak yedi devamı da gelecek böyle giderseooo benim esim de galayasarayli cok sevinir simdi
Neden ki??