• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

canim ben de 25 yasindayim 1.5 yillik evliyiM. Ben de bir cocuk istiyorum ama hayirli saglikli akilli uslu çocuklar. Allah nasip eder hayirlisiyla inslalah. Hem sen daha gencmissin yaa . Olir olur inslalaj dert etme..

Tamam cicim :-)
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:he valla o sevis diyor ben sevisme gunah diyorum diye hoooiop 1 ay banlaniyorim yani olacak is mo kardesim yaaa :KK70::KK70::KK70:

Sanal dünyada imtihan ediliyoruz :KK70: :KK70::KK70::KK70:

Çok memnun oldum. Benim beyin yasi kemale erecek nerdeyse onçün acele ediyorum :KK70:

Yok yok merak etme yaslanmaz beyin yasin ;-) :-)

Istiyorum cnm Rabbim ne zaman nasip ederse , 3 ay önce düşük yaptım 1 hafta 15 günlük tü:KK61:

Ay cok gecmis olsun. Benim de bir dusugum var. Ondan sonra bir daha da olmadi. Rabbim hayirlsiini verisn. Demekki hayirlisi degilmis deyip dua etmek lazim..
sohbet yine koyulaşmış :KK51:
aynen yeni arkadaslar geldi baya koyulasti.

bu şiir anne olmak isteyen heycanlı,sevgi dolu melek kadınlara gelsin
has bahçenin bal arısı
sevgilerin en tatlısı
bir kez istese yavrusu
yüreğini verir anne

yağmur gelse dolu yağsa
yanağına meltem değse
goncası boynunu eğse
erim erim erir anne
allah bütün anne olmak isteyenlere kısa zamanda güzel bebişler versin inşallah(amin)

Screenshot_2015-05-22-21-29-51.webp

Geldee sukretme

bilgecenin dramı :KK70::KK70:haklısın canım iyi yaptın yazdın ama inşallah banlanmazssın:KK51:

Nicin banlanayim ki?? Acik acik yazdim. Kimseye hakaretim yok sonucta. A diyorum banlaniyorum. Hep banlaniyorum. Bu da can yani :KK70::KK70:

Sana Hediyem olsun o zaman :KK71:

Sagol cnaim da bu snein bahcen falan mi?? Sem nerde yasiyorsun??

Aynen öyle canım. Bi tek göze sen batıyon. Özellikle takip ediyorlar herhalde. Pusuda bekliyorlar.

Sevmeyenim cok ondan canim. Direk kibliyorlar. Dusunssene 5 kisi birden anlasip seni kiblerse e yonetim de banlar.
Ahh ben bu millete ne yaptim cok iclerini oturmis :KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X