- 9 Ocak 2015
- 19.722
- 81.723
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #10.241
canım bu saatlerde bir şey yeme lütfen bak ben ablamdayım malum ablamın kilosu çok iyi benim gibi değil eee beraberiz diye beraber yemek içmek istiyor kilo aldığımı görüyor biliyor ama marketten topluyor bende yiyorum napim bak geldiğimden beri spor da yapyorum akşamda bir şey yemiyorum allahtan sadece 2 kilocuk aldım 21 günde gidene kadarda 2 kiloyla kalırım inşallahBende yogurt salata form yedim canimbide şekersiz kahve
Kendimle savasiyorum csnim şuancanım bu saatlerde bir şey yeme lütfen bak ben ablamdayım malum ablamın kilosu çok iyi benim gibi değil eee beraberiz diye beraber yemek içmek istiyor kilo aldığımı görüyor biliyor ama marketten topluyor bende yiyorum napim bak geldiğimden beri spor da yapyorum akşamda bir şey yemiyorum allahtan sadece 2 kilocuk aldım 21 günde gidene kadarda 2 kiloyla kalırım inşallah
sabah çok mutlu uyanıcaksın emin ol kendine daha çok güveniceksin emin ol sakın yimeeeeKendimle savasiyorum csnim şuan
Hahaha evde kalacağım bu gidişle
Bakalım inşallah devam ederim güzel gider..
İnşallah canım hepsinden gir sınava hayırlısı olsun hakkında inşallah..
Amin canımm,
Ama o kara kaş kara göz'ü sarışın olarak değiştirelim
Bir de boyu çok uzun olmasın, ben 1.55im çünkügörüntü bozukluğu olmasın
Kiz ben hepsini cok seviyorum hayatta unutmam isimlerinionlar benim canimmm
Amin amin. Aferim kiz sag kolum drdigin boyle olacak
Heheh :) Bir tek onu unutmamışımevet canm 22 doğru bildin :) tşk ederm pek hayrlı olmadı amma bitti şükürr :)
Ohh ohh başka maddeler de var mı anacığımmKriterlerimi yazayım o zaman ne olur ne olmaz
1) Sarışın veya beyaz tenli, sakal bıyık olayına girmesin
2) 23 26 yaşları arası
3) Kendi ayakları üzerinde durabilen
4) Eğitimini tamamlamış, mümkünse mühendis
5) Prezantabl
6) Saygı, sevgi, merhamet duyguları hat safhada olan
Bütün adayları ofisime bekliyorum, sizler yönlendirirsiniz
Afiyet olsun BaşkanIyi aksamlar tatlım ben marketten geldim dondurma yiyorum su an
yildiiiiiiim sisko olmak istemiyooooomsabah çok mutlu uyanıcaksın emin ol kendine daha çok güveniceksin emin ol sakın yimeeee
o zaman yemiceksin senin canın var elbet ben sana asla yeme demiyorum ama bu saatte olmaz yarın sabah kahvaltıdan sonra yersin birazda yürürsün gram almazssın tamam mıyildiiiiiiim sisko olmak istemiyooooom
Evde kalmazsın kız korkmaa
Aminn canım cümlemizin hakkında hayırlısı olsun
Seninn o boyunu yerimm ne güzelde anlatıyorsun kendini
Allah yokluklarnı hissetirmesin inşallah
Hehehe teşekkürler Başkan...
Heheh :) Bir tek onu unutmamışım
Rica ederim
Ohh ohh başka maddeler de var mı anacığımm|
Afiyet olsun Başkan
Yemiyomo zaman yemiceksin senin canın var elbet ben sana asla yeme demiyorum ama bu saatte olmaz yarın sabah kahvaltıdan sonra yersin birazda yürürsün gram almazssın tamam mı
Valla netim hızlı degil telden giriyorum Onçüün yazmak bi eziyet :) ona ragmen katılmak istedim
aferin sana bende su içiyorum boool booolYemiyomsoda içiyorum canım
Ben burdayimEvet hanımlar nirdesiniz acabag?
Ben 4 litre sivi tuketmisimdir bugünaferin sana bende su içiyorum boool boool
harikaBen 4 litre sivi tuketmisimdir bugün
Ben 4 litre sivi tuketmisimdir bugün
Evet hanımlar nirdesiniz acabag?
Cok sinirlerim bozuldi. Su escinsellik konusunda kims ekonu sahibine kötü bir sey dememis bazi sahislar gelmis ortaligi polemiğe buluyor. Beni dr banlamazlar insallah ama hicbir sekilde beno alintilayip polmeik olusturmak isteyen kisiye cevap vermediM.
Cidden saka gibi. Konu ne guzel herkes kendi fikrini soyluyor anlayis icinde gidiyordu.
Bi geldiler hoppa ne olduguni anlamadim ya.
Ay ne bani ya olmasın lütfen. Bi bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?