Bilgece ile Sohbete ;)))

Kore dizisi bir hobi degildir asktir

Ohh ne guzel valla. Benim ucak korkum yok cok sukur ya onda rahatım sadece biraz midem bulaniyor turbulansa girdiginde

kore dizisinin ozelligi nedirki hangi siteden izliyorsun bide ingilizcemi yoksa turkce altyasi ilemi izliyorsun merak ettim kore dizilerini simdi?

aman korkma zaten cok berbat bisi canim
fakirim fakiiirrr

kore dizisinin ozelligi nedirki hangi siteden izliyorsun bide ingilizcemi yoksa turkce altyasi ilemi izliyorsun merak ettim kore dizilerini simdi?

aman korkma zaten cok berbat bisi canim

Canim site ismo vermek yasak ama kore duzuleri olan bir site. Turkce altyazi izliyorum. Ya bi kere cok saygililar asla pis sahne yok. Cok komikler. Cok kisa suruyirlar. O yuzden cok seviyorum

O zaman bu yolda yalnizsin seninle beraber 30 kilo almicam

yalnizim dostlarim yalnizim yalniz

Canim site ismo vermek yasak ama kore duzuleri olan bir site. Turkce altyazi izliyorum. Ya bi kere cok saygililar asla pis sahne yok. Cok komikler. Cok kisa suruyirlar. O yuzden cok seviyorum

google amcama sorarim simdi canim

kizlar okudugunuz kitaplar hangileri soyle okurken sIkIlmayacagim roman tarzi kitaplar okudugunuz kitaplar varsa hangisini tavsiye edersiniz?
elimde iki tane kitap kaldi okuyacagim ondan sonrada siparis verecegim

Kendim bana söz ver yarın hiç bi iş yapmayacaksn. Adam ol sözünde dur yazık bu cana

selam kizlar
a.selam canim hos geldin. Tamam sana söz veriyorum hicbir is yapmayacagim canima.minnet

Himmmm su an okudugim bir kitap yok ama Paulo Coelho kitaplarini okuyabilirsin canim hatika..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…