- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.701
Kore dizisi bir hobi degildir asktir
Ohh ne guzel valla. Benim ucak korkum yok cok sukur ya onda rahatım sadece biraz midem bulaniyor turbulansa girdiginde
fakirim fakiiirrr
O zaman bu yolda yalnizsin seninle beraber 30 kilo almicamyavrum evladim 60 kilo nasil aliyim benicimden benden bir tane daha cikarmicam alt tarafi 3 kilo bebek cikiarcam 30 kilo alsam etti sana simdiki kilomun ustune 94 kilo yeterde artar bile
kore dizisinin ozelligi nedirki hangi siteden izliyorsun bide ingilizcemi yoksa turkce altyasi ilemi izliyorsun merak ettim kore dizilerini simdi?
aman korkma zaten cok berbat bisi canim
Pis sahneCanim site ismo vermek yasak ama kore duzuleri olan bir site. Turkce altyazi izliyorum. Ya bi kere cok saygililar asla pis sahne yok. Cok komikler. Cok kisa suruyirlar. O yuzden cok seviyorum
anlamadım ki benKendim bana söz ver yarın hiç bi iş yapmayacaksn. Adam ol sözünde dur yazık bu cana
selam kizlar
bugün çok iş yapmş çok yorlmuş kendine kızıyor yarın dinlenmelsin die. bizlere de selam vermişanlamadım ki ben
O zaman bu yolda yalnizsin seninle beraber 30 kilo almicam
Canim site ismo vermek yasak ama kore duzuleri olan bir site. Turkce altyazi izliyorum. Ya bi kere cok saygililar asla pis sahne yok. Cok komikler. Cok kisa suruyirlar. O yuzden cok seviyorum
a.selam canim hos geldin. Tamam sana söz veriyorum hicbir is yapmayacagim canima.minnetKendim bana söz ver yarın hiç bi iş yapmayacaksn. Adam ol sözünde dur yazık bu cana
selam kizlar
yalnizim dostlarim yalnizim yalniz
google amcama sorarim simdi canim
kizlar okudugunuz kitaplar hangileri soyle okurken sIkIlmayacagim roman tarzi kitaplar okudugunuz kitaplar varsa hangisini tavsiye edersiniz?
elimde iki tane kitap kaldi okuyacagim ondan sonrada siparis verecegim
[="Saksi_Degilim_Ben, post: 41029178, member: 318172"]anlamadım ki ben
bugün çok iş yapmş çok yorlmuş kendine kızıyor yarın dinlenmelsin die. bizlere de selam vermişa.selam canım hoşgeldinn
FFazla domestos kafa yaptı
domates deil abla domestos bahar temizliği sanırım :)Salca mi yaptin??
domates deil abla domestos bahar temizliği sanırım :)
Domestos dedim kız domates demedim
Salca mi yaptin??
önce ince bir espiri yaptn sandım anlamaya çalıştım ama iki tane ?? olunca yanlş anladgnı anladımhahahahahah Allahim kafa gitti bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?