Bilgece ile Sohbete ;)))

Kızlar ben çok nazar çekiyorum nedendir bilen var mı? Ciddiyim bak. Bir düğüne gidiyorum mesela ertesi gün birden gözüm arı sokmuş gibi şişiyor ya da elimi kesiyorum.
Ya da başka şeyler. Sürekli uyku halinde oluyorum. Hep de okurum ama. Bu nazar nasıl üstten atılır?
Eşime de çok değiyor. Nişanlandık adam ayağını kırdı. Ben aşırı hastalandım..
Etrafımızda bir kaç kişi var böyle nazar değdiren..

Kızlar ben çok nazar çekiyorum nedendir bilen var mı? Ciddiyim bak. Bir düğüne gidiyorum mesela ertesi gün birden gözüm arı sokmuş gibi şişiyor ya da elimi kesiyorum.
Ya da başka şeyler. Sürekli uyku halinde oluyorum. Hep de okurum ama. Bu nazar nasıl üstten atılır?
Abla akik yüzük falan takmaya çalış yada üstünde akik taşı kolyesi olur, bilekliği olur..

Sen resmen beni tarif etmissin. Beni de cok bulur nazar. Insanlara artik yüzsüz yüzsüz masallah diyin derim. Duadan baska caremiz yok bilgecem. Bi arkadasta bana gözlerin cok güzel, cok dikkat cekiyo demisti, ertesi gün resmen birbirine yapisti zor actim.. Bi masallah demesini de bilmiyo ki insanlar :63:

Sen resmen beni tarif etmissin. Beni de cok bulur nazar. Insanlara artik yüzsüz yüzsüz masallah diyin derim. Duadan baska caremiz yok bilgecem. Bi arkadasta bana gözlerin cok güzel, cok dikkat cekiyo demisti, ertesi gün resmen birbirine yapisti zor actim.. Bi masallah demesini de bilmiyo ki insanlar :63:

Aynen y millet maşallah demiyor. Daha yeni evlenmişim konu dişlerden açıldı eltim dedi ki senin dişler takma değil mi diye :KK57:
Şok oldum ben, nasıl ya? bu yaşta ne takması kendi dişlerim işte. Nasıl kendi dişlerin mümkün değil böyle olmaz bizi kandırıyprsun dedi, ya ben niye kandırayım manyak mıyım dedim. Ablam da vardı dedi ki ne takması ya kendi dişi falan. Bir maşallah demedi, ya maşallah de diyorum kadın yok hiçbir şekilde demedi, bi de diyor ki nazar değer diye ben kendi dişlerime bakmıyorum.
Hay anasını ya. Allahtan dişlerime bi şey olmadı en korktuğum şeydir çünkü. Eve geldim okuyorum, anneme okutuyorum falan. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hemen alıyorum ilk fırsatta o zaman. Hakiki akik nerden bulurum bi araştırayım..
Her yerde vardır doğaltaş satan yerler istanbulda zaten bulunur :)
Yani minik kolye ucu bile olur yada bileklik.. Ama tabi kırılır çatlarsa onu bidaha kullanmıcaktın galiba bikaç tane al ne alırsan :)

Vay be demek ki o olmasaymis ben simdi bitmistim. Vay canina. Bu kadar kuvvetli yani bu akik tasi :KK57:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Her yerde vardır doğaltaş satan yerler istanbulda zaten bulunur :)
Yani minik kolye ucu bile olur yada bileklik.. Ama tabi kırılır çatlarsa onu bidaha kullanmıcaktın galiba bikaç tane al ne alırsan :)

Eminönünde var doğal taş satan yerler. Ordan alacağım inşallah..

X