- 17 Ocak 2018
- 111
- 361
- 36
Ben de diyorum ki; zaten imkânlar fazlasıyla müsait olsa burada sormazdı, belli ki imkânlar kısıtlı, çözülmesi gereken bir ekonomik çıkmaz var. "Ben altınlarımı vermem." demek; "Bana ne kocam parayı nereden bulursa bulsun beni ilgilendirmez demek."Iyide kadincagiz vermem demiyor ki bana takilanlari veririm ancak ailemin Hediyelerini vermem diyor yaşamış biri olarak haklı diyorum!
Aile huzuru böyle böyle kaçıyor; bugün sen onun sıkıntısını sahiplenmezsen yarın da kocan senin derdini sahiplenmez. Başka bir arkadaşın konusunda da işte ben evin şusunu bu-şunu ödüyorum eşim de doğalgazını kendi ihtiyaçlarını diye şikayet etmiş. Ortak olmalı diyorum dert de mutluluk da.
Ben bütün altınlarımı araba almak için kocama verdim, şimdi kocam her gün o arabayla işe gidiyor, benim de direksiyon pratiğin olmadığı için binemiyorum. Bu durumda buna eşim benim altınlarımı altı geri de vermeyecek ortada kalıcam diye mi bakmalıyım? Sizi ortada bırakmayacak adam cebinde 5 kuruş parası olmasa da bırakmaz, sizi sersefil edecek adam da değil 3 bilezik 33 bilezikle de eder. Böyle küçük hesapları evliligine bazı kadınlarımız sokuyor kocası aynı şeyi kendisine yapınca da zoruna gidiyor.