Evlilikte 4 yılım bitti.Ben ilk yıl hariç hep çalıştım.Kaynım çalışmıyor.Kp nin maaş kredi kartı,kvnin kartları kaynımda.Kaynım kredi kartlarını patlatıp dogalgazlarını bize ödetti.Birkaç kez para muhabbeti oldu.Birşey sipariş ettiler,kaynımda para yok diye siz verin dediler.Kv eşime para yok,sabun alamıyorum deyip,eve bişeyler aldırıyordu.Örnek olarak anlattım.
Şimdi Kvler biz evlenirken eşya falan aldı,bilezik yaptı.Kp dediki,kaynın evlenirken aracı satacağım.Onunla düğün yapacağım.Kızın eşyası falan herşeyi var.Bu arada kvler benim çalıştığımı bilmiyor.Kendime güvenene kadar söylemek istemedim.Ama dünden sonra atanana kadar söylememe kararı aldım.
Kp düğün için arabayı satmadı.Dün kv eşimi aramış.Bir ay sonra düğün var.Henüz daha düğün salonu parası ödenmemiş.Kızın gelin saçı,gelinlik falan hiçbirşeye para yetmiyormuş.Gelecek ay düğün var.Kv nin kardeşi ben para veririm demiş.Ama şimdi o da para vermem demiş.Kv de 2 bilezik verin geri öderiz demis..Bu arada yakın zamanda şükür bilezik falan satmadık.Eşim kv ye biz yeni bilezik sattık demiş.Bizdede yok olsa veririz demiş.Ben bilezik vermek istemiyorum.
Sorun şu ki.Kız ve kaynım çalışmıyor.Kv ler sıkışmış durumda.Bu arada kız ve kaynım sürekli geziyor.Bu beni ilgilendirmez ama bizden para istemesinler.Kızın babası şuan kızı tek yaşıyor sanıyor.Dügünden sonra kızın babası kıza maddi desteği çekecek.Kızın şirket kredi kartı patlamış durumda.
Kaynım kvlerin kartlarıyla kvlerin fatura falan herşeyini ödüyor.Eger çalıştığımı bilirlerde kaynim eşime gene abi bunu halletsene diye ekran resmi atacak.Ve ben ödemek istemiyorum.Kaynım şöyle yapıyor.Eşime faturayı atıyor.Abi kart patlak bunu ödesene diyor.O yüzden çalıştığımı söylemek istemiyorum.Bilezik vermekte istemiyorum.Çalıştıgımı söylemek zorunda mıyım?
Bu arada şükür ssk başladı ve maaş aldım.Borçlarımızı baya ödedik.Zaten 100 e yakın borç vardı.