Bilezik , altin , tavsiye lutfen

Daha kötüsünü söyleyeyim mi eşimin iki evli abisi kendikeri bir şey takmadıkları gibi, eşimin ve kp min aldığı bilezikleri kendileri almış gibi eşleri ile çifter çifter taktılar. :KK48:

Bence tam yada yarım altın alıp hem kardeşine hem gelinize takabilirsin milana.
Benimkiler de öyle yaptı,eşimin aldığı bilezikleri bölüşmüşler,seti de onlar takacaktı da,eşim ellerinden aldı:-)

24 ayar bilezik yok 22 ayar var.
Ben kendime 22 ayardan 25er gramdan almistim bileziklerimi.
Kardesede bole 1 sey takilir sanirim

25 gram şu an baya pahalı. Konu sahibinin bütçesi 2.000. İki bine 10 gramlık bir bilezik alınır, çirkin de durmaz. İnsanlar hediyelik diye 6-7 gram alıyor. 7 gram ile 10 gram arasında epey fark var.
B97CBADB-63DD-45AB-B173-78CA4F2C8394.webp
B8F646EB-191A-4E68-B2F7-CAE1416798B3.webp

Değer kaybetmeyen bir sey olsun diye bende nişanlıyken almistim. Ama bozdurmamiz gerekti. Daha doğru düzgün de takmamistim. Yine pek bir şey değişmedi. Yazık annem bozdurmaya gitmisti cocuk tam takmadı zaten sıfır gibi demiş. Ama kuyumcu adam elinde ezmiş bilezikleri. Eritince aynı teyze al bak diye.. Benim takmaya kıyamadığım bilezigi adam geliyor eliyle eziyor. Yani anca bilezigi satana kadar, isleri olana kadar degeri var. Bozdurmaya gelince bir artısı yok

Ay siz evlendiniz de hamile misiniz? Butun gelismeleri kacirmisim :D hayirli olsun tebrik ederim. Nasil oldu esiniz ailesini ikna etti mi, sizinkiler ne dedi?

Ay siz evlendiniz de hamile misiniz? Butun gelismeleri kacirmisim :KK70: hayirli olsun tebrik ederim. Nasil oldu esiniz ailesini ikna etti mi, sizinkiler ne dedi?
:olamaz:evettt
Ay konuyu sabote etmis gibi olmayayim ama 6 ay oldu.esim ben kizim musmutluyuz cok sukur.bebekte piyango oldu.
Esim ailesini su su gun evleniyorum isterseniz gelin dedi yarısi geldi yarisi gelmedi.
Benim erkek kardesim dik dik ablami uzdugun gun davayi ona birakmam ben acarim diye bir atarlanmaktan baska bir aksilik cikarmadi.
Vee eski esim hortladi kizimi alacagim sen anne olsan evlenmezdin bikbik diye.tamam gel al dedim.ac velayet davasini dedim.adam yine kayboldu

Burma bilezikte 10 gr olursa cok ince gösterişsiz duruyor. Onun yerine normal 22 ayar işçiliği olmayan bilezik alabilirsiniz kesinlikle daha ağır durur. Bi de ilk girdiginiiz kuyumcudan almayın pazarlık mutlaka yapın. Ne k8oparirsaniz kar

Back
X