- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
-
- Konu Sahibi audrey2016
Hemen başka bir hastanede testi tekrarlasın. Bizim grubumuzda bir arkadaş öyle yapmıştı ve ikinci hastanede sonuçlar normal çıkmıştı. Yanılma payı çok oluyor. Ayrıca yine yüksek çıksa bile ihtimal sadece illa olacak diye bir şey yok. Amniyosentez riskli diye biliyorum. Düşüğe de sebep olabiliyormuş.
inşaallah sağlıklı bir bebeği olur,görümcenizin yaşı kaç peki?
Sadece kanla değil ki ense kalınlığının ölçümüyle de alakalı. Eğer imkanınız varsa bunların dışındaki sizin şehrinize en yakın olan başka bir hastaneye gidin. Amniyosentez için tekrar tekrar düşünün derim.Arkadasım yasadıgımız sehırde bır tane devlet bır tanede ozel hastane var sadece ,saka gıbı.Gıttıgımız doktor buranın cok cok ıyı bır doktoru benımde doktorumdu,onun harıcınde bır tane doktor var onu hıc soylemıyorum bıle , ona gıtsek dahı aynı hemsıreler tarafından kan alınıp yıne Ankara ya gonderılecek,Sanırım o yuzden Ankara ya sevk edıldı.Evet 100 bebekten bırınde rısk varmıs ama ınsallah bız sanslı olanlardanızdır.
27 yasında daha,1 sene olmadı cocugu tam tedavıye baslayacakken hamıle kaldı.
Sadece kanla değil ki ense kalınlığının ölçümüyle de alakalı. Eğer imkanınız varsa bunların dışındaki sizin şehrinize en yakın olan başka bir hastaneye gidin. Amniyosentez için tekrar tekrar düşünün derim.
ileri yaştaki anne adaylarında yaş faktörü eklenince risk artıyorda ondan sordum.geçen yıl bir hamilelik yaşamıştım,o dönem okuyordum forumda , yüksek risk çıkıp amniyosentezde temiz çıkan sonuçlar vardı.inşallah sizde güzel sonuç alırsınız.
Kaç yaşında 35 ten sonra yaş faktöründen de oluyor diye biliyorumArkadaşlar gorumcemın bebegının ıkılı testınde sonucları yuksek cıkmıs. Su an nasıl uzgun oldugumu anlatacak kelıme yok .persembe gunu amnıyosentez ıcın Ankara ya gıdecekler.
Daha once hamılelıgınde boyle bır durumla karsılasıp amnıyosentez sonucu ıcı cıkanlar varsa ne olur yazsın. O kadar moralımız bozuk kı; bır ıkı ıyı cumle duymaya cok ıhtıyacımız var.
Ablama yardımcı olmam ıcın ıyı bırseyler duymam lazım ...Dua edın .herzaman oldugu gıbı suandada buna cok ıhtıyacımız var.Allah ım kotu sonuclardan korusun bebegımızı...Yorumlarınızı beklıyorum,okuyan herkese cok tesekkur ederım...
Teyzemde olmuştu böyle , amniyosentez sonucu iyi çıktı. Onun da morali çok bozulmuştu , şimdi 3 yaşında sevimli bi cadısı var :) güzel haberler alırsınız inşallah canım..Arkadaşlar gorumcemın bebegının ıkılı testınde sonucları yuksek cıkmıs. Su an nasıl uzgun oldugumu anlatacak kelıme yok .persembe gunu amnıyosentez ıcın Ankara ya gıdecekler.
Daha once hamılelıgınde boyle bır durumla karsılasıp amnıyosentez sonucu ıcı cıkanlar varsa ne olur yazsın. O kadar moralımız bozuk kı; bır ıkı ıyı cumle duymaya cok ıhtıyacımız var.
Ablama yardımcı olmam ıcın ıyı bırseyler duymam lazım ...Dua edın .herzaman oldugu gıbı suandada buna cok ıhtıyacımız var.Allah ım kotu sonuclardan korusun bebegımızı...Yorumlarınızı beklıyorum,okuyan herkese cok tesekkur ederım...
Evet aynen, 30 üstü direk oran yükseliyor.Kaç yaşında 35 ten sonra yaş faktöründen de oluyor diye biliyorum
Arkadasım görümcene bu yazacaklarımı oku benımde aynı ıkılı testım sorunlu çıkmıştı ense Kökü normal değerlerde değilmiş,parmak uzunlukları normal degıl ve Bağırsak dolaşımda problem Oldugunu söylemişti.doktorda bır Telaş bana hemen Prof ismi önermeler amnıyosentez için yok kendıne hocasıyla beraber amnıyosentzi takıp edecekmiş ama nasıl anlatıyor sanki ben tamam Demişimde bır doktorun ağızından bebek down olacak diyelim anne karnında ne yapabılır dedıgımde Gebeliği sonlandırcaz kelımesı nasıl bu kadar rahat çıkar. asla yaptırmam Allah nasıl uygun görmüşse o benım evlâdımdır .dedim çıktım yanından Allah'a sukur oğlum 4 yasına gırecek saglık normal bır cocuk 4 kıloyda yakın Doğdu Rahime sukur. Görümcene nacızane tavsiyem amnıyosentez yaptırmasın eger bebegıne kıyamayacaksa ben hep sunu dedım o zaman Görelim mevlam neyler neylerse guzel eylerArkadaşlar gorumcemın bebegının ıkılı testınde sonucları yuksek cıkmıs. Su an nasıl uzgun oldugumu anlatacak kelıme yok .persembe gunu amnıyosentez ıcın Ankara ya gıdecekler.
Arkadaşlar gorumcemın bebegının ıkılı testınde sonucları yuksek cıkmıs. Su an nasıl uzgun oldugumu anlatacak kelıme yok .persembe gunu amnıyosentez ıcın Ankara ya gıdecekler.
Arkadaşlar gorumcemın bebegının ıkılı testınde sonucları yuksek cıkmıs. Su an nasıl uzgun oldugumu anlatacak kelıme yok .persembe gunu amnıyosentez ıcın Ankara ya gıdecekler.