- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
-
- Konu Sahibi audrey2016
forumun hamilelik kısmına bakın, orada sonucu iyi çıkanları okumuştum. çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini..
konuyla ilgili evli olmadığım ve bilgim olmadığı için bir şey yazmıyacagım ama şu dikkatimi çekti...görümcen için bu kadar üzülüp yardım istemen gerçekten övgüye değer..
burda alıştık görümce kv kp sorunlarına bu değişik geldi...
inşallah herşey yoluna girer
Valla bu konu hakkında hic bi fikrim yok....
isallah bebegini saglikla kucagina alir ama ... allah sifa versin
Ben gorumcemı cok sevıyorum,o da benı cok sever.Allah razı olsun bugune kadar bırseyını gormedım.Evlenırkende konu acmıstım gıtmesını ıstemıyorum dıye,aramız kotu bıle olsaydı yıne acardım.Allah ım kımseyı evladıyla sınamasın.Bebegını cok ıstıyor,tedavıye baslayacakken hamıle kaldı .Benımde 1.5 yasında oglum var Allah ım kılına zarar getırmesın o yuzden onu cok ıyı anlıyorum .Guzel dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım.
Allah yardim etsin. Insallah sapasaglamdir bebis. Moralinizi yuksek tutun ve bol bol dua edin. Cunku eger kaderi degistirecek bir sey olsaydi o da dua olurdu diyor Efendimiz (s.a.s)
Insallah sonuclar iyi cikar insallah..
Ne kadar yüksek ordaki değer, onu bi bilsek ona göre yorum yapsak en azından
inşallah canım bol dua edin bebeğe bir şey olmasın ve aranızdaki bu güzel ilişkiye de nazar değmesin...
allahım korusun kollasın
Allah hayırlısını versin. Bu durumlar çok sürprizli oluyor. testlerde bir şey çıkmayıp doğunca anlaşıldığı da oluyor. bence yüreğinizi ferah tutun. Beterin beteri var.
bazen karışıyor canım yuksek çıkıyor sonra çocuk saglıklı oluyor.ümidini kaybetme bol bol dua