BİLENLER YAŞAYANLAR ALLAH RIZASI İÇİN YAZSIN... :(

Evet başıma geldi amniyo bile yaptırmadım çünkü hiçbir şekilde bebeğimi aldırmayacaktım sonuç sapasağlam evladım şükürler olsun
Tavsiyem Allah'a sığının adak adayın sadaka verin

Yani sadece 2 li teste bakılmaz.3 lü ve 4 lü testlere de bakılıp amniyosentez yapılır.Zaten bu işlem risklidir ve en son yapılacak olan işlemdir.
Birde tek doktora değil de farklı doktorlara da gidin.Bende de plesanta previa teşhisi koymuştu 2 uzman 1 doçent.
Ama yinede bu işin ehli bir doktora daha gittim.Kendisi abartmışlar yok öyle bişey sadece göbek kordonu 3cm aşağıdan bağlanmış dedi.
Perinatolji uzmanı Sayın Fehmi YAZICIOĞLU kendine ne kadar dua etsem azdır.Zira 1 ayım zehir olmuştu diğer doktorlardan sebep.

Arkadaslar ablam bugun perınatojı doktora gorunmus. Ultrasonla baktıgında burnu bıraz kucuk demıs sanırım :KK43: esımle konustum sımdı ayrıntılarını ogrenemedım daha , bugun amnıyosentez yapılacakmıs.Yada daha kucuk bebeklere ne yapılıyorsa ondan ıste :KK43: sonuclar sanırım 3 gun sonra cıkıyor,pazartesı gelecek sonuclar sanırım.O kadar uzgunum kı suan anlatamam ...

Arkadaşlar gorumcemın bebegının ıkılı testınde sonucları yuksek cıkmıs. Su an nasıl uzgun oldugumu anlatacak kelıme yok .persembe gunu amnıyosentez ıcın Ankara ya gıdecekler.

Daha once hamılelıgınde boyle bır durumla karsılasıp amnıyosentez sonucu ıcı cıkanlar varsa ne olur yazsın. O kadar moralımız bozuk kı; bır ıkı ıyı cumle duymaya cok ıhtıyacımız var.

Ablama yardımcı olmam ıcın ıyı bırseyler duymam lazım ...Dua edın .herzaman oldugu gıbı suandada buna cok ıhtıyacımız var.Allah ım kotu sonuclardan korusun bebegımızı...Yorumlarınızı beklıyorum,okuyan herkese cok tesekkur ederım...

Hem ikili testi hem amniosentez olumsuz çıkıp sapasağlam bebekleri olan aile dostlarımız var. Rabbime sığınıp bol bol dua edin.

Bugün ablamla konustuk,amniyosentez yapilmamis bebegin kordonundan parca mi dokumu ne alinmis ,doktor ayrintili ultrasona soktuğunda bebegin burnunun biraz küçük olduğunu söylemiş ve down sendromu riskini %91 den %30 a düşürmüş :-( kesin sonuç yarın çıkacak .Allah im hayırlı haberler duymayı nasip etsin...

Arkadaşlar gorumcemın bebegının ıkılı testınde sonucları yuksek cıkmıs. Su an nasıl uzgun oldugumu anlatacak kelıme yok .persembe gunu amnıyosentez ıcın Ankara ya gıdecekler.

Daha once hamılelıgınde boyle bır durumla karsılasıp amnıyosentez sonucu ıcı cıkanlar varsa ne olur yazsın. O kadar moralımız bozuk kı; bır ıkı ıyı cumle duymaya cok ıhtıyacımız var.

Ablama yardımcı olmam ıcın ıyı bırseyler duymam lazım ...Dua edın .herzaman oldugu gıbı suandada buna cok ıhtıyacımız var.Allah ım kotu sonuclardan korusun bebegımızı...Yorumlarınızı beklıyorum,okuyan herkese cok tesekkur ederım...
Benim esimin ablasinin da degerleri yuksek cikmisti. Amniyosenrez sonucunda herhangi bi problem yoktu. Bebek dogdu cok da saglikli. Yuregini ferah tut...

X