Bilenler yardimci olur mu?

Dertlikusank

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2019
140
293
23
31
Merhaba hanimlar 4 haftalik hamileyim .Ankara'da yasiyorum.Aile hekimi 15 gun icinde hastaneye git dedi ama hastane konusunda karar veremedim hangi hastaneyi tavsiye edersiniz? Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim: ) diger sayfalara yazinca cevap gelmedi bu da bana dert oldu suan konum bir sure kaldirilmasin lutfen

Son düzenleme:
Özel ya da devlet hastanesi olarak hangisini tercih etmeniz gerektiğini mi soruyorsunuz? Yoksa belirli bir hastane adı mı istiyorsunuz? Eğer öyleyse hangi şehirde yaşadığınızı yazmamışsınız neye göre tavsiye vereceğiz?

Merhaba hanimlar 4 haftalik hamileyim. Aile hekimi 15 gun icinde hastaneye git dedi ama hastane konusunda karar veremedim hangi hastaneyi tavsiye edersiniz? Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim: ) diger sayfalara yazinca cevap gelmedi bu da bana dert oldu suan konum bir sure kaldirilmasin lutfen
Nerede yaşadığınızı yazmamışsınız ki.
Size en yakın devlet hastanesinin kadın doğum bölümüne gidebilirsiniz.

İstersen bu çevrene k.Doğum doktoru sor mutlaka bilinen tavsiye edilen doktor vardır olduğun şehirde önemli olan bu

Kusura bakmayin hanimlat bu gunlerde dalginligim cok fazla sehri yazmayi unutmusum asil mevzu o oldugu halde😂😂😂😂😂 ankaraya yasiyorum. Devlet hastanesi onerisi sormustum. Cevapladiginiz icin tesekkur ederim

Merhaba hanimlar 4 haftalik hamileyim. Aile hekimi 15 gun icinde hastaneye git dedi ama hastane konusunda karar veremedim hangi hastaneyi tavsiye edersiniz? Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim: ) diger sayfalara yazinca cevap gelmedi bu da bana dert oldu suan konum bir sure kaldirilmasin lutfen
Nerede yaşıyorsun

Büyük doğum. Tecrübeliler kadına dair her şeyde.

Back
X