• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilene danışmak istiyorum..

glseda46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
21
0
86
Kütahya
Arkadaşlar merhaba..Ben sosyoloji son sınıfım. Bu sene sosyolog olarak atanmak için kpss ye gireceğim.Ama kafam karıştı.Biliyorum punalrın çok yüksek olduğunu ve zor olduğunu atanmamızın ama; şunu sormak istiyorum: Ben 2010 kpss de sadece genel yetenek genel kültür sınavlarına gireceğim değil mi? Ayrıyeten başka bir sınava girmeme gerek var mı? Genel yetenek ve genel kültürden aldığım puanla sosyolog atamam yapılacak değil mi?Bir de bu yıl puanların ağustos başı açıklanıp, atamaların ağustos sonu yapılacağı doğru mu? Bu sene açıkta kalmak istemiyorum, neresi olursa olsun atanmak istiyorum... Yardımcı olupbilmiyorumkismile acil cevap verirseniz çok sevinirim... Şimdiden teşekkürler..

Merhaba ben 2008 te atandım.Branşım itibari ile farklıyım sizden.Ama eğer illa sosyolog olarak atanacağım demezseniz 4001 kadrolarına da başvurabilirsiniz. Tabi 4001 herhangi bir ünv. mezunu olmak yeterli demek olduğundan kendi branşınızla girmekten daha zorlu olacaktır siizn için. (bütün ünv mezunlarının tercih edebilmesi açısından)
Kolay gelsin.

4001 kodu ile alım yapılan kadrolar b grubu kadrodur.kuruma göre işin içeriği değişir.mesela ünv ler b grubu alım yapıyor ve bir çoğu 4001 den alıyor. bu arkadaşlar da sanırım öğr işlerinde falan görev yapıyor. dediğim gibi tercih edilen kuruma göre değişiyor. illaki bu sene atanayım dersen her farklı durumu değerlendir derim.

çok teşşekkür ederim evet bu sene atanmak için zorunlu sebeplerim var.neresi olursa olsun. bakalım ama tabiki öncelikli hedefim sosyolog olmak. ama olmazsa diğer şansları da değerlendircem elbette

Başarılar dilerim.Verimli çalışarak ve inanarak üstesinden gelemeyeceğiniz bişi olmadığını düşünüyorum.

Back