Bilen varmi?

gokce33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
1.648
1.121
133
34
Merhaba arkadaşlar bugun mutfak halimin üzerine koca bi kavanoz turşu suyu dõküldü hic bi işlemyapmadan haliyi direk balkona attim bi fikriniz var mi acaba tursu suyu lekesi nasil cikar ya da yikamaya verince cikar mi sizce

Pancar turşusu değilse çok leke bırakacağını sanmıyorum. Asprin ya da beyaz sabunla silebilirsiniz, lekesi kalmaz ama kokusunun çıkacağını sanmıyorum. Siz sildikten sonra da yıkamaya verin kokusu çıksın diye (önden siz silin dedim çünkü fazla kurumadan silerseniz iz kalmaz)

Lekesi kalmaz, kokusu kalır. Yıkamaya verin, koku hala duruyorsa bir kaç gün balkonda havalandırın.

Ama ben hic silmeden direk balkona attim kimislem yapilinca leke iyce kalici oluyor ve yikamada dahi cikmiyor umarim yikamaya verince cikar

Ama ben hic silmeden direk balkona attim kimislem yapilinca leke iyce kalici oluyor ve yikamada dahi cikmiyor umarim yikamaya verince cikar

Açıkçası turşu suyu lekesinin kalıcı olacağını düşünmüyorum, ne kadar süre geçti üzerinden yine silebilirsiniz yarında yıkamaya verirsiniz.

Açıkçası turşu suyu lekesinin kalıcı olacağını düşünmüyorum, ne kadar süre geçti üzerinden yine silebilirsiniz yarında yıkamaya verirsiniz.
Iki saat once filan aksam yikamaya gondercem iste yaaa kabartmali ve kaliteli bi haliydi cok uzuldum iste umarim yikanditan sonra kokusu da gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…