bilen kim varsa soylesin hemen lutfen

delimideli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
2.388
2.411
178
Merhaba siteye alistim ama su smile nasil aciliyor mesaj yazarken dolandim dolandim bulamadim eski sitede smileyi kaldirmistim ancak simdi tekrar acmak istiyorum ayrintili anlatan olursa sevinirim

profilinize girin, forum seçenekleri oradan mesaj yazmak için zengin metin editörü kullanı seçin

Tesekkuler yaptm ama smiller gozukmuor gene mesaj yazarken
Sayfanın sağ üste köşesinde yer alan kullanıcı adınız tıklayın, ufak bir pencere açılacak, orda Forum Seçenekleri diye bir yer göreceksiniz ona basın, yine bir pencere açılacak, o pencerede "Mesaj yazmak için zengin metin editörünü kullan" seçeneğinin işaretli olup olmadığına bakın, işaretli değilse işaretleyip Değişiklikleri Kaydet butonuna basın.
Bu işlem sonrası gözükmeleri gerekiyor.

Of mune neden olmuor yaptim dediklerinin hepsini ya gecenlerde gene yaptim cikis yapip tkrar grdim ama degisiklik yok

Yazdigim mesaj metninin altinda ifadeler yok gene yaaa yok baktm yok
Pekiii mesaj yazarken açılan mesaj yazma alanının üst kısmında B U A gibi harfler görüyor musunuz, o harflerin sağına doğru baktığınızda bir gülen yüz görüyorsanız ona basın, bastığınızda altta bir sürü smiley gözükmesi lazım.

Hayir munecim yok uaa dumduz mesaj alani var sadece baska bisi yok ki
dosya yukle ,ayrintili duzenleme ve cevapla butoni var sadexe
lutfen bana da cozum

Yok mu bi cozum ya

aynı sorun arkadışm da da var naısıl düzelecek acaba ayarlara baktım ama bulamadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…