Bilen biri varsa yardım istiyorum

NinaRicci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
81
0
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
2 ay önce işe girdiğim için siteye pek fazla giremiyorum.Ya cok sevdiğim bir pantolonumun fermuarı ayrıldı ve birleşmiyor.Yeniden fermuar dikmeden,yani terziye vermeden halletmek istiyorum.
Acaba bilen var mı nasıl olacağını??
Fermuar en dipten ayrılmıs hiç birlesmiyor bir yerden yakalasam ordan dikecem ama olmuyor..Lütfen bir yolu varsa acil yardım istiyorum.

demet1999 arkadasin yazdigi basligi oku da boyle sacma bi sey icin buraya baslik acmaya utan! git terziye ben vercem 5 lirani tamam. allam yarabbim ya.

demet1999 arkadasin yazdigi basligi oku da boyle sacma bi sey icin buraya baslik acmaya utan! git terziye ben vercem 5 lirani tamam. allam yarabbim ya.

katiliyorum sana tuysorunu.... insanlarda ne dert var insanlarda allahimm yarabbim su son günlerde piskolojik duruma düstüm dertlerimden , kiz gelmis pantolonumun fermari cikti diyor yaa.. allahim yarabbim sabir.. terzi ne icin var? iki saat burdan yardim istiyecegine terziye gider 10 dk da yaptirirsin... acikcasi yani dicek birsey bulamiyorum kusura bakma...

bu bolumun icerik tanimina bir daha bakalim :Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. buraya konu acmak icin illa aldatilmis, dayak yemis, darbe almis olmaniz gerekmiyor. konuyu tuhaf bulabilirsiniz ama tepkilerinizde olculu olmaniz gerekir. arkadasin "utanacak" birsey yaptigini dusunmuyorum. gayet pratik bir amac uzerine burda. varsa elinizden gelen birsey yardimci olun. gerekirse de konusunu tasitmasini isteyebilirsiniz. ama git terziye gibi cikislar his sik degil.. herkesin derdi kendine buyuk. kiyas yapmak yerine konuyu acan kisiye ozel cozumler sunmaya calisalim...

sorununuza gelince, sanirim o fermuari siz tamir edemezsiniz. ama eger cok dar bir kiyafet degilse belki de uzerinizdeyken icten tegellenebilir. tabi bu pek de guvenli bir cozum degil. ki soyledigize gore bu da mumkun degilmis, hic birlesmiyormus.. eger uzerinize uzun bir bluz giyecekseniz kucuk cengelli ignelerle tutturabilirsiniz ama. tabi falso vermeyeceginizden emin olunuz:89:

Sen hasta mısın nesin kardesim.Asıl sen utan bu kadar terbiyesizce gelip konumu kirlettiğin için...Ben burda kimseye saygısızlık yapmadım.Git nefretini baska yere kus

Bak kardesim bende laylay lom yasamıyorum sen ne biliyorsun benim ne yasadığımı.Belki ben burda dert yazanlardan daha dertliyim.İlla gelip burda yazıp ağlamam mı lazım.Biraz saygılı olun ya,ne bu böyle kendinizi kaybetmissiniz.Madem beğenmedim terbiyesizlik yapma bare,İnsan gibi söyle.

Cok tsk ediyorum hem verdiğiniz bilgiler için hem de bana yapılan terbiyesizliğe ben yokken cvp verdiğiniz için..

Bana terzi için 5 lira vereceğine,her ay 10 lira kenara koy da bi psikologa git.Hayret bişey yaa.
Haa yoksa paran ben veririm.emin ol senin sorunun benden cok daha büyük

Ben bu siteye ilk defa girmiyorum,burda bu tarz baska konularda oluyor.Rica ediyorum.Konuma insanca cvp yazacaklar yazsın.Zaten yeri burası değilse moderatörler gerekeni yapar.Siz yeter ki saygılı olun.

Ben bu siteye ilk defa girmiyorum,burda bu tarz baska konularda oluyor.Rica ediyorum.Konuma insanca cvp yazacaklar yazsın.Zaten yeri burası değilse moderatörler gerekeni yapar.Siz yeter ki saygılı olun.

Saygısızca ya da insanca olmayacak şekilde cevap verdiğimi sanmıyorum..Lütfen sakin olun..

ben sana buraya derdini yazip agla demedim.. madem üyesin ozaman burdaki insanlarin dertlerini bir oku.. gelmissin böyle bir konu acip yardim bekliyorsun... TERZI denen birsey var? senin sihirli güclerinmi varda tamir edilemeyecek fermari tamir etmeye calisiyorsun.. terziler ne güne duruyor ! ayricada bunun terbiyesizlikle alakasi yok.. insan gibi yazdim zaten, konun bana göre cok gereksizdi kusura bakma yorumumuda ona göre yaptim ! sirf sen üzülmeyesin diye "yok canim cicim tamir edebilirsin vs vs vs " diyemem ! madem konu actin benimde yorumum görüsüm böyle ister kabul et ister etme kendi bilecegin birsey.. ayricada INSAN ca yazacaklar yazmissin biz hayvanmiyiz? kendinize gelin ilk önce , kimseye hayvan olarak görme ve hitap etme hakkiniz yok ! daha fazla seninle muhatap olmiyacagim, saygimi da bozmiyacagim, sen herkeze laf yetisdirecegine ilk önce saygi sevgi seviye cercevesini ögrenin bence.. bu yaptigin bazi yorumlar cok cirkin ve terbiyesizce.. madem bir konu aciyorsun herkezin yorumunu ve görüsüne saygi duymak zorundasin.. beyenmedigin yorumlara böyle sucliyarak cirkin seyler yazamasin.. pantolonunuda inatla burada sorun arayacagina, terziye götürmesini düsünün. iyi aksamlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…