demet1999 arkadasin yazdigi basligi oku da boyle sacma bi sey icin buraya baslik acmaya utan! git terziye ben vercem 5 lirani tamam. allam yarabbim ya.
demet1999 arkadasin yazdigi basligi oku da boyle sacma bi sey icin buraya baslik acmaya utan! git terziye ben vercem 5 lirani tamam. allam yarabbim ya.
katiliyorum sana tuysorunu.... insanlarda ne dert var insanlarda allahimm yarabbim su son günlerde piskolojik duruma düstüm dertlerimden , kiz gelmis pantolonumun fermari cikti diyor yaa.. allahim yarabbim sabir.. terzi ne icin var? iki saat burdan yardim istiyecegine terziye gider 10 dk da yaptirirsin... acikcasi yani dicek birsey bulamiyorum kusura bakma...
katiliyorum sana tuysorunu.... insanlarda ne dert var insanlarda allahimm yarabbim su son günlerde piskolojik duruma düstüm dertlerimden , kiz gelmis pantolonumun fermari cikti diyor yaa.. allahim yarabbim sabir.. terzi ne icin var? iki saat burdan yardim istiyecegine terziye gider 10 dk da yaptirirsin... acikcasi yani dicek birsey bulamiyorum kusura bakma...
bu bolumun icerik tanimina bir daha bakalim :Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. buraya konu acmak icin illa aldatilmis, dayak yemis, darbe almis olmaniz gerekmiyor. konuyu tuhaf bulabilirsiniz ama tepkilerinizde olculu olmaniz gerekir. arkadasin "utanacak" birsey yaptigini dusunmuyorum. gayet pratik bir amac uzerine burda. varsa elinizden gelen birsey yardimci olun. gerekirse de konusunu tasitmasini isteyebilirsiniz. ama git terziye gibi cikislar his sik degil.. herkesin derdi kendine buyuk. kiyas yapmak yerine konuyu acan kisiye ozel cozumler sunmaya calisalim...
sorununuza gelince, sanirim o fermuari siz tamir edemezsiniz. ama eger cok dar bir kiyafet degilse belki de uzerinizdeyken icten tegellenebilir. tabi bu pek de guvenli bir cozum degil. ki soyledigize gore bu da mumkun degilmis, hic birlesmiyormus.. eger uzerinize uzun bir bluz giyecekseniz kucuk cengelli ignelerle tutturabilirsiniz ama. tabi falso vermeyeceginizden emin olunuz:89:
Ben bu siteye ilk defa girmiyorum,burda bu tarz baska konularda oluyor.Rica ediyorum.Konuma insanca cvp yazacaklar yazsın.Zaten yeri burası değilse moderatörler gerekeni yapar.Siz yeter ki saygılı olun.
Saygısızca ya da insanca olmayacak şekilde cevap verdiğimi sanmıyorum..Lütfen sakin olun..
Bak kardesim bende laylay lom yasamıyorum sen ne biliyorsun benim ne yasadığımı.Belki ben burda dert yazanlardan daha dertliyim.İlla gelip burda yazıp ağlamam mı lazım.Biraz saygılı olun ya,ne bu böyle kendinizi kaybetmissiniz.Madem beğenmedim terbiyesizlik yapma bare,İnsan gibi söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?