- 1 Aralık 2023
- 38
- 18
- 34
- Konu Sahibi cig_damlasii
Hanimlar merhaba hemen konuya girmek istiyorum biz 3 kardeşiz 2 erkek bı kız benim babam yok vefat etti 20 yıl oldu annem bizi çok cefa cekerek kimseye muhtaç etmeden büyüttü büyük kardeşim okudu meslek sahibi oldu evlenir evlenmez bı tatsızlık çıktı annemle aralarında evden bı çıktı 10 yıldır arayıp sormadı TLF açmadı vs vs bende evlendim tabi son yıllarda diğer kardesimden evlendi onunda eşi annemle yaşamak istemedi huzursuzluk çıkardı büyük kardeşimi örnek alarak sen zaten ana olsan diğer çocuğun gitmezdi gibi cok agir konuşarak düğünde bana şunu yapmadınız filan diye kavgalar çıkardı kardeşimi kendi memleketine anasigilin yanına taşıdı başka şehire annem bunalima girdi ben yanında kaldım destek oldum herşeyi beraber yaşadık hep savundum arkasında durdum kardeslerimle arayı bende bozdum hastanesi pastanesi ne varsa badanaya kadar hep ben koşuyorum şimdi oturdugumuz ev bizim kardeşlerimin hakkı var yiyemem ama anneme babasından bi bahçe kaldı annem bana vermek istiyor senin hakkın diyor ama dava yolu ile alabilirlermis bende almak istiyorum Allah korusun annem öldüğünde orayada gelip yerleşirse gelinler filan açıkçası zoruma gitmez değil ne yapayım bu durumda acaba yardımcı olurmusnz