Kızlar kendimi bilmiyorum halime bir anlam veremiyorum hasta mıyım ben üniversitede yurtta kaldım ve pek çok sorunlu insanla aynı oda da kaldım doğrularımı savunmak için yeri geldi çatır çatır konuştum sonuna kadar ama bu sorunlar beni çok yıprattı ruhen çok dayanıklı bir insandım kendime güvenim vardı üniversiteden sonra da bir kaç sorunla karşılaştım bana göre ağır imtihanlardan geçtim şimdi durumumu nasıl anlatayım en ufak bir kötü durumda kalbim hızla çarpıyor nefesim kesiliyor kendimi savunacak gücüm kalmıyor korku değil bu kötü bir olaya şahit olayım normalden fazla heyecanlanıyorum panikliyorum bayılacak gibi oluyorum ki ben ne zor ortamlarda dimdik durabilmiş bir insandım savunmasız hissediyorum kendimi midem de bir ağırlık var sanki ama pır pır ediyor en ufak bir gerilimde başıma ağrılar giriyor kendimi güçsüz hissediyorum aciz..
ne yapacağım ben ne olduğunu da bilmiyorum hayata karşı olan direncim kırıldı yaşadıklarımdan bildiğim tek şey bu
hayatım zehir oluyor mutlu olduğum anlarda bile bu acizlik birden vuku buluyor bedenimde sanki ruhumu yaraladım acıttım nasıl iyileştireceğimi de bilmiyorum
cazgır birisi değilim ama hakkımı her zaman savunmuşumdur ama insanlardan sürekli zarar gelecek diye endişeliyim
mesela enitemin kardeşinin parmağı kırılmıştı o olayda tabi ki endişe edilir ama benim nefesim kesildi bayılacak gii oldum o kadar dayanıksız hissettim ki kendimi
ne yapmam gerekiyor yardım edin bana lütfen kurtulmak isiyorum bu dertten ben yeniden güçlü olmak istiyorum yeniden dirençli
Canım benim okurken ciddi söylüyorum kalben üzüldüm.benzer bir durum benim de başıma gelmişti doktor panik atak başlangıcı dedi.bence uzman bir doktora gorunmelisin.çok geçmiş olsun
aynı belirtiler bende de vardı lustrale başladım şuan iyiyim, zor günler geçiriyorum ve çok şükür faydasını görüyorum. ben burdaki arkadaşların tavsiyesiyle aile hekimine yazdırdım psikiyatra gitmedim o an için gitme durumum yoktu. kalbimi sırtımda hissediyordum sürekli çarpıyordu aldığım nefes yetmiyordu.. panik atak başlangıcı olduğunu bilmiyordum bu belirtilerin. şuan iyiyim. böyle bişeyleri kafaya takmayacaksam bir ömür kullanabilirim