• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bileğimi burktum

nurummm gecmis olsun dikkat et agri kesici al... bende bilegimi burktugumda davul gibi sismisti parmaklarimi oynatamiyordum bi hafta cekmistim
Ball. Çok teşekkür ederim.
Hiç basamıyorum üzerine :(
Ne zaman burkmuştun. Sürekli burkuluyo mu peki?

Herkese merhaba

Ayak bileğimi burktum. Soğuk suyla biraz ovalayıp yüksekte tuttum bir saat kadar oturdum. Biraz acı vardı ama şişmedi bi şey olmaz diye düşünüp kalktım. Kpss ye hazırlanıyorum. Iki saatin sonunda masadan kalkınca acayip derecede şiştiğini gördüm. Acile gittim röntgen çektirdim doktor kemikte bi şey yok, ağrın artarsa ortopediye gelirsin yarın dedi. Sınava hazırladığım için gerek var mı dedim. Yüksekte tut üzerine çok basmamaya dikkat et dedi.

İki üç saat oluyo hastaneden geleli ama ağrısından duramıyorum. Üzerine basamıyorum imkanı yok. Hareket etmediğim halde bile çok ağrıyo.

Annem burkulma değil burkulsa böyle ağrır mı diyo. Yani röntgende görünmez mi her ne olduysa. Yarın ortopediye gidersem bugün röntgenden farklı olarak ne yapar ki doktor?
Çok geçmiş olsun seni o adar iyi anlıyorum ki ben de geçen yıl merdivenlerden inerken ayağımı burktum. İlk başta bir şey yoktu önemsemedim sonra ağridan duramadim ben de.
15 dk ligina buz koy iki saatte bir. Yüksekte tut ve sar güzelce.doktor bana böyle yaptırmıştı
Sonra dolgit diye bir krem var ondan vermişti bir de ağrı kesici yazmıştı 2 gün sonra falan geçiyor

Çok geçmiş olsun seni o adar iyi anlıyorum ki ben de geçen yıl merdivenlerden inerken ayağımı burktum. İlk başta bir şey yoktu önemsemedim sonra ağridan duramadim ben de.
15 dk ligina buz koy iki saatte bir. Yüksekte tut ve sar güzelce.doktor bana böyle yaptırmıştı
Sonra dolgit diye bir krem var ondan vermişti bir de ağrı kesici yazmıştı 2 gün sonra falan geçiyor
Çok teşekkür ederim.
Bende ikinci kez burktum ama öncekinde hiç böyle acımamıştı. Annemde öyle söyleyince korktum açıkçası.

• Beğen
Reactions: Den
Geçmiş olsun. Bayram’da bi tanıdığımız ayağını burktu acilde röntgen çekip kırık dediler alçıya aldılar. Bayramdan sonra ortopediye gitti yine röntgen çekildi doktor et ezilmesi dedi.
Yani acilde ki doktor uzman olmadığı için anlayamayabilir kendi branşı değil sonuçta ortopedi ye mutlaka gidin yarın.

Geçmiş olsun. Bayram’da bi tanıdığımız ayağını burktu acilde röntgen çekip kırık dediler alçıya aldılar. Bayramdan sonra ortopediye gitti yine röntgen çekildi doktor et ezilmesi dedi.
Yani acilde ki doktor uzman olmadığı için anlayamayabilir kendi branşı değil sonuçta ortopedi ye mutlaka gidin yarın.
Çok teşekkür ederimm.

Evet gidicem inşallah içim rahatlar en azından.

Çok teşekkür ederim.
Bende ikinci kez burktum ama öncekinde hiç böyle acımamıştı. Annemde öyle söyleyince korktum açıkçası.
O zaman az burkmuşsundur burkulma normalde çok aciyor şişme yapıyor normal yani senin de öyle olması. şimdi nasılsın iyi misin biraz daha

O zaman az burkmuşsundur burkulma normalde çok aciyor şişme yapıyor normal yani senin de öyle olması. şimdi nasılsın iyi misin biraz daha
Çok teşekkür ederim dün tekrar gittim ortopediye. İncinmiş bi şey yok dedi yine kemikte :)

Çok şükür çok daha iyiyim üzerine basabiliyorum :)

• Beğen
Reactions: Den
Back