• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bileğimi burktum

Nnuurrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
4.666
8.811
108
Herkese merhaba

Ayak bileğimi burktum. Soğuk suyla biraz ovalayıp yüksekte tuttum bir saat kadar oturdum. Biraz acı vardı ama şişmedi bi şey olmaz diye düşünüp kalktım. Kpss ye hazırlanıyorum. Iki saatin sonunda masadan kalkınca acayip derecede şiştiğini gördüm. Acile gittim röntgen çektirdim doktor kemikte bi şey yok, ağrın artarsa ortopediye gelirsin yarın dedi. Sınava hazırladığım için gerek var mı dedim. Yüksekte tut üzerine çok basmamaya dikkat et dedi.

İki üç saat oluyo hastaneden geleli ama ağrısından duramıyorum. Üzerine basamıyorum imkanı yok. Hareket etmediğim halde bile çok ağrıyo.

Annem burkulma değil burkulsa böyle ağrır mı diyo. Yani röntgende görünmez mi her ne olduysa. Yarın ortopediye gidersem bugün röntgenden farklı olarak ne yapar ki doktor?

Acildeki muhtemelen ortopedi uzmanı değildir. Uzman görsün diye çağırmıştır bir daha. İhmal etmeyin bence. Geçmiş olsun.

Ne diyosunuz. Iki ayağınızı mıı..
Detaylı çekiliyo mu yani. Gitsem iyi olucak o zaman
Evet dışarda düştüm ben ayağım burkulunva öteki ayağımda merdivene çarptı kırıldı burkulan zaten kırılmıştı tabi kiloluyum onunda etkisi vardır.
İlk film çekildi tam göremediler tomografi çektiler gecmiş olsun

nurummm gecmis olsun dikkat et agri kesici al... bende bilegimi burktugumda davul gibi sismisti parmaklarimi oynatamiyordum bi hafta cekmistim

Evet dışarda düştüm ben ayağım burkulunva öteki ayağımda merdivene çarptı kırıldı burkulan zaten kırılmıştı tabi kiloluyum onunda etkisi vardır.
İlk film çekildi tam göremediler tomografi çektiler gecmiş olsun
Çok teşekkür ederim. Size de Allah tekrar yaşatmasın inşallah .

Hemen yetistimm. Sporcuyumda ayak bilegimden cook sakatlandim. Anliyorum biraz. Fotograf atabilirseniz iyi olur morluk var mi?

Back