Bildiğiniz tüm diyetleri unutun 💃

Aha size sabah kahvaltım ve akşam yemamm :KK53:

Eklentiler

• 20241122_085826.jpg
    20241122_085826.jpg
    144,9 KB · Görüntüleme: 11
  • 20241122_184558.jpg
    20241122_184558.jpg
    202,8 KB · Görüntüleme: 11
Evet kızlar bu manyagin diyet topiginde ne işi var dediğinizi duyar gibiyim ki ne yazikki bende bunu kendime söylüyorum 😑
Suvan +18 de konudan konuya atlamam gerekirken şuan burada yoğun baskı, tehtit ve şantajla diyet başlatıyorum🥺

Ayyy hemen korkmayın hem dedikodu "kurallar dahilinde🙈"
Hem sohbet hem yemek hem biraz diyet yapcakmisiZ

Beni buna zorlayan suç örgütü yöneticiler başta
@accessdenied Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy @sweetgirlcandy inşallah kilo alırsınız hah 💃

Gelelim kurallara
1-)sınırlı sayıda olucaz ben zaten liste o bu yapamam hepsini zorla bana birayı açtıran yoneticeler yapacak.
2-)ceza falan olmucak ben fotomu kaldıramaz
3-)tartıyı atacaksınız telefon duşa düştü bozuldu patladı dinlemem
4-)ben saksı diyilim aklıma bişey gelirse eklerim hayırlı olsun 💃
Allah'ım çok korkuyorum açlıktan ölürsem bu ihbar notunu polise verin bu yöneticiler sorumludur....

ARalikli oruç grubu

1-)Acces
2-)istenmeyen tüy

3-)sweet
4-)barfi
5-)cemos💃
6-)yok
7-)yok
:cool:yok
Bence yeter bu kadar başımız ağrımasın
Kiloları Çarşamba alicaz
Menüleri günlük yazicaz
Başka bişey olursa haber veririm beni takip edin 💋
Başlığa geyik mizah da ekleyebilirmisin 😅
Bol eksiler görün tartıda

40 dk yürüdüm geldim. Ben zaten günde iki öğün yiyorum aralıklı oruç yapmış oluyorum. Altı buçuktan beri bir şey yemedim. Şu an şekersiz imamın abdest suyu çay içiyorum sadece.
Suyu 2 ltye tamamlarım yatana kadar.
Tartı siparişi vercem.
Ayy ben sinsi sinsi ilerliycektim döküldüm ya her şeyi. Görüyorsunuz fıtratımda yok sinsilik🤪

40 dk yürüdüm geldim. Ben zaten günde iki öğün yiyorum aralıklı oruç yapmış oluyorum. Altı buçuktan beri bir şey yemedim. Şu an şekersiz imamın abdest suyu çay içiyorum sadece.
Suyu 2 ltye tamamlarım yatana kadar.
Tartı siparişi vercem.
Ayy ben sinsi sinsi ilerliycektim döküldüm ya her şeyi. Görüyorsunuz fıtratımda yok sinsilik🤪
Bende 40 dk yürüdüm geldim 👍 yanliz tartı siparişini tatlı siparişi diye okudum 🤣
Imamin fikri neyse zikri de o işte 🤣

X