- 8 Nisan 2017
- 56.754
- 296.931
Benim tarti sıkıntıli yeni pil takıyorum lo yazıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tarti sıkıntıli yeni pil takıyorum lo yazıyor
yine de korkuyorumTenceresiz kaldim anne aralıklı oruç yapıcaz ama ceza meza yok bizbize eğlenicez kız gel sen de
Burda kilo vermeyince bişey olmuyo anacım korkma gelyine de korkuyorum
Low demek o çok düşük kilolusun tartamıyorum diyo yaniBenim tarti sıkıntıli yeni pil takıyorum lo yazıyor
Hata veriyorLow demek o çok düşük kilolusun tartamıyorum diyo yani
Sabah kac? Ben 7 de işe gidiom 12.30da evde kahvaltı yapıorum ama o arada sıgara içiyorum diye kraker falan atıştırıyorumEn geç 19.00 da yeme işi bitiyor oksi. Ayran, süt dışında sıvı şeyler serbest 19 dan sonra. Gün içinde de dengeli bi şekilde beslenmeye çalışcaz
Zayıflıktan işteHata veriyor
Kahvaltı 11-12 gibi o saate kadar yine sıvı harici bir şey yememen lazım mide boş olmalı çalışmalıSabah kac? Ben 7 de işe gidiom 12.30da evde kahvaltı yapıorum ama o arada sıgara içiyorum diye kraker falan atıştırıyorum
Eve anca 12.30da gelıyorum . 7den o saate kadar paketın yarıdan fazlasını içiyorum salak gibi, o yüzden midem bulanıyor fıt form falan aldım atıstırmaya olmaz mı yada elma yesemKahvaltı 11-12 gibi o saate kadar yine sıvı harici bir şey yememen lazım mide boş olmalı çalışmalı
3200 de ben adımlamısım bugün.5 bin adım alabildim.
Sabah aç karnıma chia tohumlu suyumu içtim.
13.30 da yine yürüyerek kursa gideceğim.
Kahvaltıyı ne kadar geç yaparsam o kadar iyi oluyor.
Sigarayı bıraksan ya da kahvaltıya kadar hiç içmesen ne güzel olurEve anca 12.30da gelıyorum . 7den o saate kadar paketın yarıdan fazlasını içiyorum salak gibi, o yüzden midem bulanıyor fıt form falan aldım atıstırmaya olmaz mı yada elma yesem
Ben de ac karnıma çok sigara içiyorum.Eve anca 12.30da gelıyorum . 7den o saate kadar paketın yarıdan fazlasını içiyorum salak gibi, o yüzden midem bulanıyor fıt form falan aldım atıstırmaya olmaz mı yada elma yesem
Kaç tane tüm gün?Ben de ac karnıma çok sigara içiyorum.
Belki sigarayı da birakiriz
1 paketKaç tane tüm gün?
7 ayda 16 kilo vermiştim bende benim menapoz sonrası alınan kilolardı tesadüfen tarçınlı kahveyi gördüm denedim çok güzel yağ yakımı oluyor tavsiye ederim deneyin derim.Günde 2 kere aç karnına içiliyor.
Evet diyetle beraber içtim kahveyi,ara ara duruyor zaten o zamanda şaşırtma dedikleri teknikleri uyguladım.Sonra normal yemeye devam ediyo musun? Rejim yaptın mı?