- 15 Şubat 2013
- 24.365
- 91.672
Tenceresiz kaldim anne aralıklı oruç yapıcaz ama ceza meza yok bizbize eğlenicez kız gel sen de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Carsambaya kadar yer 5 kilo daha alır gelirim
Yok canım bu sefer olacak.Carsambaya kadar yer 5 kilo daha alır gelirim
Minik börek tarifi versin gelip bxhxhMinik bize kilo aldırır boreeek yapiyo hep ama gelsin kendimi daha zayıf hissettirir minikcim
Hadi gidelim o zamanHadi gidelim artık yeter bu kadar diyet sabah gelip bana günaydın diyin çünkü topig açmak için beni siz seçtiniz
Bı gözün kapalı yaziyon zaten bebeğim bence sen uyu sen bana sabah lazımsınHadi gidelim o zaman
Sen ne yapacaksın?Bı gözün kapalı yaziyon zaten bebeğim bence sen uyu sen bana sabah lazımsın
Ne zaman şimdi biraz biseyler yicemSen ne yapacaksın?
19.00 diyelim mi kaptişler. 18.00 de olabilir de erken mi olur kiAkşam kaçta sonra yenmeyecek
Bende bilmiyorum ama 7 dediler heraldeAkşam kaçta sonra yenmeyecek
Ben gece 4 de uyuduğum için öğlen de geç uyanıyorum 22 de son yemek yesem olur dimi19.00 diyelim mi kaptişler. 18.00 de olabilir de erken mi olur ki
Seni kaptan yapayım mıMenülerinizi yazın sürekli fikir olsun. Ben gizli gizli yapcam ashshsj. Çok zayıflayasım var bu ara
Seni kaaptan yapayım mıBende iki hafta sonra katılsam olur mu Eki Görüntüle 3507797
Noooo diyetisyenim dedi ki hava kararınca vücut yavaşlar onun için yemeyi kesiyoruzBen gece 4 de uyuduğum için öğlen de geç uyanıyorum 22 de son yemek yesem olur dimi
Kız ben gizli yapcam diyom sen kaptan diyosun adhsjsjSeni kaptan yapayım mı