- 6 Temmuz 2023
- 4.948
- 17.551
Bebeme bakacaksan olurSeni kaaptan yapayım mı
Nolur sanki kaptan olsanKız ben gizli yapcam diyom sen kaptan diyosun adhsjsj
Tamam bizimlennn değilsin hıhBebeme bakacaksan olurtaze anayım ben tazeeee
Boğazını tutamama konusu olsaydı inan sancak bana emanettiNolur sanki kaptan olsan
Tamam bizimlennn değilsin hıh
Bana bu sancahi hangi motivasyonla emanet ettiler bende bilmiyorum inan zor değil hiç acımazBoğazını tutamama konusu olsaydı inan sancak bana emanetti
Canım tavuk istedi bu saatte ayıp değil mi ben adapte olmaya çalışıyorum ama yaEki Görüntüle 3507798 Küstüm cemoş
Bence de sen yaparsın bizi gaza da getirirsin olacak bu iş inanıyorahshshshBana bu sancahi hangi motivasyonla emanet ettiler bende bilmiyorum inan zor değil hiç acımaz
Ara ara gelip tatlı fotoğrafı atmam yok muCanım tavuk istedi bu saatte ayıp değil mi ben adapte olmaya çalışıyorum ama ya
Kaptana 10 da yasak diyolar bacım bence rahat değilmiş senin ağzını 6 dan sonra kapatır bunlarBöyle çok rahat bir grupsa katılmak isterim ben de 10dan sonra yemem
Bana tatlı selbest dediler yalan mıAra ara gelip tatlı fotoğrafı atmam yok mu
Bana tatlı selbest dediler yalan mı
Gece demedim gtümüzden element uydurmayalımKızım akşama kadar ne yersen ye gece yeme demediniz mi
Bu acces istersen dana çevir ye bişey olmaz demedi mi
Konuyu actirana kadar bana yalan söyledinizGece demedim gtümüzden element uydurmayalımakşam 7 den sonra didim kahvaltıyı 11 de yapıyosan 8 saat sonra oruç başlıyo işte bxbdb daha ne ister zaten bi insan evladı hayatında
Gel kız çok güzel olucak burasıBeni de alın. Aralıklı oruç dışında kilo veremiyorum ben hiç.