Bildiğiniz home ofis yada internet üzerinde işler var mı ???

ukteeem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
305
53
22
Çalışmak istiyorum çok sıkıldım bildiğiniz home ofis evde internet üzerinde çalışmak için işler var mı beni bilgilendirebilirmisiniz çok ihtiyacım varrrrrr

İçerik tecrübeniz varsa içerik sitelerinde içerik yazarı olabilirsiniz. İçerik başına çok yüksek ücretler verilmiyor ama deneyim olur, sonra farklı sitelerde içerik editörlüğü yapabilirsiniz.

İçerik tecrübeniz varsa içerik sitelerinde içerik yazarı olabilirsiniz. İçerik başına çok yüksek ücretler verilmiyor ama deneyim olur, sonra farklı sitelerde içerik editörlüğü yapabilirsiniz.
içerik yazarı nasıl olunur bilgi verirmisiniz acaba. ilk defa duydum da

Tasarım öğrenin online kurslar var
Logo tasarlarsınız afiş broşür yaparsınız
Bazı platformlarda freelance işler var ilan veriyorsunuz
Bionluk gibi

içerik yazarı nasıl olunur bilgi verirmisiniz acaba. ilk defa duydum da
Bazı bilindik siteler hem SEO odaklı hem gündem içerikleri kendi yazarlarına yazdıramadığında bu tarz sitelerin desteğiyle içerik satın alıyor. Bunun için biraz seo tecrübesi biraz içerik deneyimi olması lazım tabii, her sitenin dili de farklı aynı zamanda. Bu tarz sitelere başvuru yaptığınızda sizden örnek içerik de istiyorlar ona göre sizi yazar olarak alıyor ya da almıyorlar. Dilerseniz önce bi SEO eğitimi almak iyi olabilir, sonrasında da bu sitelere başvuru yapmak ve deneyim kazanmak. LinkedInden de inceleyebilirsiniz çok fazla ilan var burasıyla ilgili, pandemi döneminde patladı bu sektör

online ticaret trenyol üzerinden satış deneyebilirsiniz

Bende hamileyim ofis ortamında çalışamıyorum daha doğrusu almıyorlar
İşten ayrılmıştım hamile kaldım şuan evde çok sıkılıyorum önerebileceğiniz tavsiyeleriniz var mı?

X