bildiğiniz hoca varmı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

glsdt

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
54
38
298
merhaba arkadaşlar
benim prematüre doğan bir oğlum var. su an dokuz aylık. ben nazara cok inanırım ve korkuyorum. şöyle iyi bir hocaya ayet yazdırıp kıyafetlerine iğneleyim diyorum. zaten sürekli felak nas ayetel kürsü okuyorum. benim dişimda okuyan kişiler okurken esniyor nazar oldugunu söylüyor. ankarada yasıyorum varmı böyle gidip ayet yazdırabileceğim bir hoca???:nazar:

BebeğiniZ hayırlı olsun ama hoca vb konular açmak yasak.

Ayetel Kürsi tek başına yeter zaten, ayet taşımaya ne gerek var ki?
Sakınan göze çöp batar diye bir söz var, ben çok inanırım.

Son düzenleme:
Canım hacı hocadan medet umma en doğru kaynak olan Efendimizin yaptıklarına bak. Cevşenler var küçücük onlardan takabilirsin bebeğine. Cevşeni Kebir okuyabilirsin.Nitekim ki nakledildiği gibi Resul-i Ekrem (s.a.a) savaşların birinde vücudunu rahatsız eden ağır bir zırh giymişti. O sırada Cebrâil (a.s) nâzil olarak Resulullah'a (s.a.a) şöyle arzetti: Ey Muhammed Rabb'inin sana selamı var. O zırhını çıkarıp bu duayı okumanı buyuruyor. Bu duâsenin veümmetin içingüven vesilesidir."

Bir de canım nazar ayetini okuyabilirsin yine ayetel kürsi ve felak nas okumaya devam edebilirsin.Nazar ayeti dua kitaplarında geçer bir göz atabilirsin canım.Bulamazsan ben yollarım sana.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
benim prematüre doğan bir oğlum var. su an dokuz aylık. ben nazara cok inanırım ve korkuyorum. şöyle iyi bir hocaya ayet yazdırıp kıyafetlerine iğneleyim diyorum. zaten sürekli felak nas ayetel kürsü okuyorum. benim dişimda okuyan kişiler okurken esniyor nazar oldugunu söylüyor. ankarada yasıyorum varmı böyle gidip ayet yazdırabileceğim bir hoca???:nazar:

tatlım kendin ayetel kürsi ve felak okusan hocadan hacıdan cok daha iyi :26:

yanlış anlama ama prematüre ye neden nazar değdirsinelr yaaşamış şükür yani..benm oğlum da maşşalahı vr çok tatlı gören imrenerek bakıyr tosun gibi filan diyorlr bi ayetel kürsü yeter yani.ama duyarsam sana yazrım ankra gibi bi yerde zor..orda yaşadım da..hoca deiş şıhlar okuyup üfler ..şanlıurfada olsaydınz kolay da bakalım..

bi hoca var sitesi vr emirhoca. c diye yasalmış şimdi gördüm..bi incele istersen..

Yasin kitabinda nazar dualari var kendin oku allahtan iste bos ver hoca mocayi ayrica deki allahim herturlu nazardan kem gozden serden (artik korktugun ne varsa) sana siginirim sen koru muhafaza et tamam daha otesi varmi

Kalem suresi son iki ayeti nazar duası olarak bilinir yazdıracak hoca bulmaya uğraşmadan çıktı alabilirsin ezberleyip okumak bana üzerinde taşımaktan daha mantıklı geliyor dalıp makinaya atmasında tutda düşürmesi çocuğun eline geçmesi vs okumanın birçok avantajı var.

Evet var...
Tip hocalari var, eger bebeginde bir problem varsa, yardimci olurlar eminim...

tesekkür ederim kızlar fikirleriniz için
eve biri gelip gitsin bebegim hemen huysuzlanıyor halsizleşiyor ondan korktumda o yüzden böyle düşündüm.

Evet var...
Tip hocalari var, eger bebeginde bir problem varsa, yardimci olurlar eminim...

ne guzel yazmıssın:46: begen butonu yine izin vermedi. alıntıladım ki tekrar okunsun...

konu sahibi bebeginiz hayırlı olsun... dilerim daha guzel gunleriniz olur,
fakat hacı hoca degil de doktorlara guvenmeyi secin her zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back