• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bildiğiniz güzel vanilya kokulu parfümler var mı kızlar ?

RABARBA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
2.245
13
158
İstanbul
Şekerli veya çiçeksi kokuları sevmiyorum. Çok sık rastladığım çok güzel vanilya kokulu bi parfüm var ama adını bilmiyorum bi türlüde soramadım kullananlara. Bildiğiniz vanilyamsı kokular var mı kızlar ?

chopard casmir var mesela... sadece vanilya kokar ama biraz ağırdır tam kış kokusu denemeni tavsiye ederim :)

body shop unki çok hoş gerçekten. özellikle sıkıldıktan iki saat sonra ana notası olan vanilya kokusu ortaya çıkıyor ve çok kalıcı
zemuszemus

evet ilk basta cok hafif bir ciceksi koku geliyor ama cok az anında o güzel vanilya kokusu cıkıyor ortaya :D

riza ederimm umarım bulursunn :) bir arkadas casmir yazmış o acık parfümcülerde var d&p de falan ama cidden biraz agır body shopun ki daha tatlı daha güzel bence o da body shoplarda var :)

casmiri dün kokladım vanilya haricinde her bi koku geldi yani burnuma.ben beğenmedim,ama belki siz beğenirsiniz.

ben parfumcude calıstıgımdan kokuların nerdeyse tamamını bılıyorum vanılya olarak arkadasların dedıgı gıbı:
*lolita
*armanı she(hafif fresh bir koku)
*hypnose
*kenzo amour(ilk zaman her ne kadar agır olsada geride bıraktıgı vanılya kokusu vazgecılmez)
*diesel plus(yanlıs hatırlamıyorsam az notalardan rahat bır karısım yapılmıs zambak ust notada vurgulanmıs ama alt notası gercekten rahat)
*rush gucci

yanlız soylemem gerekır bu parfumlerde genelde vanılya alt notada oluyor ust notalarda vanılya veya tamamı vanılyadan butunlesmıs parfumler bıldıgım ve kokladıgım kadarıyla bunlardan cokk daha agır hatta bende denedım ve ılk aldıgım koku abartısız vıskı kokusu...

Lancom hipnoss

pahalı bi parfüm bende onun imitasyonunu kullanıyorum

vanilya kokusuna bende bayılıyorum isimlerini unuttum abkım sana bi ik tane daha yazarım :)

Silver Ring var bende çok güzel geçenlerde Dorione kokusunu denedim bayıldımmm en kısa zamananda onuda alırım heralde

rebulun serisinde vanilyalı bir koku denemiştim, yeni cıkmıs heralde cok ucuz 20 tl olması lazım

Teşekkür ederim kızlar ya bi gün sırf bunları bulabilmek için araştırmaya çıkıcam :))
cacharel lou lou ama cok sikmamak lazim ilk basta biraz agir gibi ama 15-20 dk sonra inalmaz guzel kokuyor ama turkiyede bilmiyorum varmi genelde siparis ediyolar internetten
notalari: yasemin, mimoza, portakal,zambak ,iris(susen),sandalagaci, vanilya ve tutsu.

Back