• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bildiğiniz güzel vanilya kokulu parfümler var mı kızlar ?

body shop u denicem kızlar inşallah. Lolita lempickayı sordum dpde çok kötüydü.

lolita asiri derecede sekerli basimi agritiyor sevmiyorum onu aslinda severim sekerli kokulari ama lolita bayiyor bady shop fiya yonundende uygun
$parfum.jpg $Givenchy parfum.jpg bunlarda cok harika

bu cartier nasıl bu koku?

cok super bir koku bana gore denemeni oneririm vardir herhalde tekin acar veya sevil parfueride cartier cesitleri var bu resimdeki cok guzel deneyin tarif edemiyorumki kokusunu kimsede duymadim ben bu kokuyu birileri denesede yorum alsak benim disimda bile yok bunu gerci bende yeni kesf ettim yukardaki givencinin yeni cikmis oda cok guzel kokuyor ikisinide deneyin kizlar parfumerilerde yorum yazin bakalim
Eki Görüntüle 37869

şimdiye kadar almışsındır ama kaydirigubbakcemile3

Rebul Angie Lovely Vanilla diyorum .
şekerli bi koku veya bisküvi falan kokmuyo direk vanilya kokuyo kaydirigubbakcemile3
bi dergide denemek için çıkmıştı gerçekten vanilya gibi

Denediğim, tarzım olmamasına rağmen hoşuma giden bir vanilya kokusu önereceğim sizlere.
Van Cleef and Arpels markasının Orchıdee Vanille parfümü.

Lancome Hypnoseun vanilyayla alakası yok, temizlik kokusu gibi bir şey.
Body Shop Vanilla
ve
kesinlikle şiddetle önerebileceğim bir koku: LA SENZA CUPCAKE VANILLA
harika bir koku:)

Ya ben bu lift'i çok merak ediyorum. Netten baktım D&P'de Liason Lift diye bir koku var, kastettiğiniz o mu? Yoksa başka bir lift mi var? D&P'deki kodunu bilen var mı kızlar?

lift D&P L11 olabilir mi? mükemmel bir kokuydu ve tam kış vanilyasıydı.bende vanilyalı parfüm hastasıyım. ya D9'de ya L11'di kızlar mükemmel..

Back