• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bildiğiniz güzel vanilya kokulu parfümler var mı kızlar ?

yves rocher-vanilla ya da tbs-vanilla çok güzel birde lush'ın vanillary adlı parfümü var o hepsinden harika!

lolita lift.İlk önce çikolata ve portakallı kurabiye kokuyor.Ama sonra koku oturunca vanilya ve hindistan cevizi kokuyor. bende öyle oldu sonradan.Başta beğenmeyebilirsiniz. ama sonradan teninizde hindistan cevizi ve vanilya kokusu :12:

:91::50:
şimdiye kadar almışsındır ama kaydirigubbakcemile3

Rebul Angie Lovely Vanilla diyorum .
şekerli bi koku veya bisküvi falan kokmuyo direk vanilya kokuyo kaydirigubbakcemile3
bi dergide denemek için çıkmıştı gerçekten vanilya gibi
:32:

lolita lift yazın kullanılır mı sizce???yoksa çok mu ağır kaçar?

canım şu anda kullanıyorum. yazın kullanılabilmesi tene göre değişir. mesela bende kokular ağırlaşmıyor tatlı kokuyor hep. lift bende vanilya ve hindistan cevizi koktu.ama burada bazıları sonradan çok boğucu oldu demişler. bende öyle olmadı. sen tenine sık. sonra kalan kokuya göre karar verirsin.

kızlar body shop parfümünü çok merak ediyorum.Çok güzel demişler hemde fiyatı ithal parfümler gibi değil inşallah begenebilceğim kokudurda arayıştan kurtulurum ama izmitten alabilceğim biyer varmı istanbulamı gitmem gerekiyo:(

kızlar body shop parfümünü çok merak ediyorum.Çok güzel demişler hemde fiyatı ithal parfümler gibi değil inşallah begenebilceğim kokudurda arayıştan kurtulurum ama izmitten alabilceğim biyer varmı istanbulamı gitmem gerekiyo:(

İzmit'te body shop mağazası yok.
Body shop parfümleri kalıcı olmuyor pek hem.

Ayrıca genel yorumlara aldanmamak lazım.
Zevk meselesi sonuçta parfüm işi.

Naomi Campbell büyük parfümerilerde bulabileceğin bir parfüm.
Açığı da var istersen orijinalini almadan açığını deneyebilirsin.
Vanilyalı karamelli bir koku. Çok sıcacık bir kokudur.
Şişesi böyle.

tfubq.jpg

Son düzenleme:

İzmit'te body shop mağazası yok.
Body shop parfümleri kalıcı olmuyor pek hem.

Ayrıca genel yorumlara aldanmamak lazım.
Zevk meselesi sonuçta parfüm işi.

Naomi Campbell büyük parfümerilerde bulabileceğin bir parfüm.
Açığı da var istersen orijinalini almadan açığını deneyebilirsin.
Vanilyalı karamelli bir koku. Çok sıcacık bir kokudur.
Şişesi böyle.

tfubq.jpg

yani tabiki öyle mesela escada burberry kokularıda çok begeniliyo ama sevmiyorum benim için en önemlisi kalıcı olması poison gibi erkek parfümü gibi çünkü parfüm hastası oldugum için sureklı sıkma ıhtıyacı duyuyorum kalıcı olmayanlarla yapamıyorum:)başka öneriniz varmı lolita ve naomiyi kesın denicem body shop bunlardan hafifise gerek yok denemeye..

naomi nerde satılıyor kızlar bi bilginiz varmı sevilde falan yok gözüküyo satışta olan bir parfümmü bunun orjinal yada orjınale en yakın nerde var ordan deniyim?

Back