- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 88
- 32
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Canim benimki diyor ki yazarsa sen cevap verme bu seferResmî dur
Hediye de alma
O arayana kadar arama seviye iyidir Can'ım ❤
Haklisin canım. Ama doğum gününde hediye alma zorunlulugum yok kendisi gecen sene kutlamadi bile bu yüzden trip atıyorsa cok ayipArana mesafeni koy. Yuz goz olma. Yuzunu de asma sonucta onlar da senin ailen olacak. Boyle bisey yasanmamis gibi davran. En azindan olaylardan haberin yokmus gibi davran..
Eşimle 20 yıllık bir geçmişimiz 7 yıllık evliliğimiz var kayınvalidenin doğum gününü telefonda bile kutlamış değilim. Önceden senede bir görürdüm ayda yılda bir arardım şimdi o da yok.
Hiç oralı olmayın .Hatta gidin o paraya bi fakiri sevindirin yada kendinize bişey alın.En iyisi eğitimle alakalı bir derneğe bağışta bulunun.
Cok haklisin canim kendisi gecen sene kutlamadi bile. Erkek arkadasim ararsa acma sikayet ederse gerekeni söylerim dedi. eEşimle 20 yıllık bir geçmişimiz 7 yıllık evliliğimiz var kayınvalidenin doğum gününü telefonda bile kutlamış değilim. Önceden senede bir görürdüm ayda yılda bir arardım şimdi o da yok.
Hiç oralı olmayın .Hatta gidin o paraya bi fakiri sevindirin yada kendinize bişey alın.En iyisi eğitimle alakalı bir derneğe bağışta bulunun.
Kaprisle alakasi yok ki oturduklari evi erkek arkadasim aaldi sen aal düğününu yapariz demisler. Simdi hic tek kurus yardimlari yok sorun degil ellerinde yoktur. Benim anlatmak istedigim ben kadinin doğum gününü unuttum diye aksam mesaj attim diye trip atmasi. Ustelik kendisi kutlamaz bile hic. Aldigimiz esyalara da karismalari trip atmalari. Bir de karisiyorlar yuzsuz yuzsuzNiye olsun ki ailesinin 1 kuruş katkısı bile?
Onlar mı kullanacak?
Ben sizi kaprisli gördüm,
İyi olma çabanız varmış, onu yazmamışsınız ama ne olduğunu
Haklisin canım. Ama doğum gününde hediye alma zorunlulugum yok kendisi gecen sene kutlamadi bile bu yüzden trip atıyorsa cok ayip
Aksam kutladim ama hic cevap yok. Kendisi benimkini kutlamadi bile. Hediyeyo gectim. Ben her sene hediye bile alirdim. Esyalar icin mi yoksa bu kutlma icin mi tripli bilmiyorum ama ben de cevap vermemeyi dusunuyorumHediye alma gibi bir zorunluluğunuz yok bence.Bir kutlama yeterliydi.
Haklisin canim erkek arkadasim ararsa sen de cevap verme bana birak dedi ne yapayim?Mesafe iyidir. Şimdiden yüz göz olma, kavga edilecekse erkek arkadaşın etsin onlar barışır ama sen kötü olursun.
Oğulları daha iyi tanır onları ne derse onu yap.
Canim simdiye kadar hep elim dolu gittim cok sey aldim 2 parca uyduruk kazak aldi. Onemli degil bunlar ama gecen sene kutlamadi bile ben mesaj atiyorum cevap yok. Esya begeniyoruz aksam almaya gidiyorlar laf ediyorlar hic katkilari olmadigi haldeHic bisi alma ,gerek yok ,kadin seni yemeye calisiyor ,
Uzak dur mesafe koy ,fazla bulastirma
Ararsa tabi ki aç ama konuşmandan tamamen soğukluk aksın. O eşyaları beğendiniz mi kısmı falan onları ilgilendirmez. Beğendiniz aldınız, bişey sorarsa X e sorun teyzemin ben bilmiyorum de.Haklisin canim erkek arkadasim ararsa sen de cevap verme bana birak dedi ne yapayim?
Canim gguncelleme yaptim bir seyler daha ekledim bir bakar misin konumaoArarsa tabi ki aç ama konuşmandan tamamen soğukluk aksın. O eşyaları beğendiniz mi kısmı falan onları ilgilendirmez. Beğendiniz aldınız, bişey sorarsa X e sorun teyzemin ben bilmiyorum de.
Çok muhabbet tez ayrılık getirir
Aynen ya cok sinirlendim hicbir sey almak istemiyorum cok ayip terbiyesizlikHediye alma zorunlulugu diye bisey yok ki zaten:) simdi degil de canin ne zaman hediye almak isterse o zaman al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?