• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BIKTIRDILAR !

QUEENofTURKEY

Garson masa iyi, manzarayı değiştir.
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
3.816
7.459
88
32
Herkese merhabalar arkadaşlar.
Becerebilirsem kısa anlatmaya çalışacağım.
Erkek arkadaşımin annesinin doğum günüymüş. Geçenlerde. Ben her yıl kutlarım, hediye alırım (önemli değil ama konuyu ayrıntılamak adına ekliyorum genelde marka kiyafetler vs.)
:110: O kadın bana uyduruktan 2 tane kazak aldi şimdiye kadar dert etmedim tekini giydim tekini ihtiyaç sahibi birine verdim. Üstünde hiç gormuyorum dedi, oysa ki tarzim olmadığıni biliyor. Digerini de sirfkkirilmasin diye giydim. O benim aldiklarima bayildi, surekli ustunde goruyorum surekli zevkin cok iyi surekli erkek arkadaşıma Queen le bana bir sey alin falan diyordu. Ama bana doğum günümde herhangi bir hediye almisligi yok. Geçen sene kutlamadi da. Bu sene de unuttum, erkek arkadasim da unutmus. Aksam dedi ki bugun annemin doğum günüymüş ben de tüh dedim nasil unuttun, git hemen bi pasta al kadina dedim. Yok babam almis dedi. O aksam mesaj attim, doğum günü icin unuttum zaten bilmiyordum hatirlatan da olmadi ne olur kusuruma bakma cok üzüldüm diye uzun bir kutlama mesaji. Gördü ama cevap vermedi. Bugun de erkek arkadasimla görüştük annene parfum alacagim haberin olsun dedim. Ordan beyaz eşyalara bakmaya gittik ben bir kaç ürüne bayıldım. Derin dondurucu meselesini acmistim konu olarak, onu da seçtik ürünleri. Ama annesi, babasi, abisi ne gerek var su bu bir suru laf etmislee. Piyasayi arastiriyoruz dedik. Ordan çıktık. Baktigimiz yer yeni açıldığı icin ki cok iyi bir yerli markanin ürünleri cidden cok ucuzdu. Hafta sonu bitecek dedi adam kampanyadan icin. İnternetten baska yerlerden baktık cidden o markaya gore cok iyiydi urunlerin fiyati. Akilli buz dolabi, tv 124 ekran 3d, smart, full hd, 6 kapili derin dondurucu, mikro dalga hediye olarak da blender seti 150 tl lik bir ürün ortalama. Toplamda 6 milyara denk geliyordu. Aksam ben biraz uyudum, uyandiginda erkek arkadasim sana bir surprizim var dedi bugun heyecanla begendigin esyalari aldim dedi. Annem, babamla gittim dedi. Orda annesi tutturmus derin dondurucuya ne gerek var, babasi fiyat cok pahali alma diye. Urunlerin kalitesini anlatmis, videolarini izletmis. Babasi sinirlenip magazadan çıkmış. Erkek arkadasim da sinirlenip hepsini pat diye almis onlara inada. Sonra annesini magazaya götürmüş hediye secsin diye trip atip durmus da secememis. Falan neyse, ben de tekrar mesaj attim iste x teyze ne yaptini, esyalari begendin mi diye yine cevap vermedi gördüğü halde. Cok zoruma gitti. Hediye alsam mi? Bende ona mi cevap vermesem. İyi olmaya calistikca beni sogutuyorlar. Erkek arkadasim sen de cevap verme annemin huyundan nefret ediyorum dedi. Ne yapsam bilemedim. Hevesimi öldüruyorlar, biktiriyorlar.
Not: Esyalari tamamen erkek arkadaşım kendi maasindan ödedi. Ailesinn 1 tl bile katkısı yok.e

Niye olsun ki ailesinin 1 kuruş katkısı bile?
Onlar mı kullanacak?

Ben sizi kaprisli gördüm,

İyi olma çabanız varmış, onu yazmamışsınız ama ne olduğunu

Eşimle 20 yıllık bir geçmişimiz 7 yıllık evliliğimiz var kayınvalidenin doğum gününü telefonda bile kutlamış değilim. Önceden senede bir görürdüm ayda yılda bir arardım şimdi o da yok.
Hiç oralı olmayın .Hatta gidin o paraya bi fakiri sevindirin yada kendinize bişey alın.En iyisi eğitimle alakalı bir derneğe bağışta bulunun.

Arana mesafeni koy. Yuz goz olma. Yuzunu de asma sonucta onlar da senin ailen olacak. Boyle bisey yasanmamis gibi davran. En azindan olaylardan haberin yokmus gibi davran..
Haklisin canım. Ama doğum gününde hediye alma zorunlulugum yok kendisi gecen sene kutlamadi bile bu yüzden trip atıyorsa cok ayip

Eşimle 20 yıllık bir geçmişimiz 7 yıllık evliliğimiz var kayınvalidenin doğum gününü telefonda bile kutlamış değilim. Önceden senede bir görürdüm ayda yılda bir arardım şimdi o da yok.
Hiç oralı olmayın .Hatta gidin o paraya bi fakiri sevindirin yada kendinize bişey alın.En iyisi eğitimle alakalı bir derneğe bağışta bulunun.
Cok haklisin canim kendisi gecen sene kutlamadi bile. Erkek arkadasim ararsa acma sikayet ederse gerekeni söylerim dedi. e

Niye olsun ki ailesinin 1 kuruş katkısı bile?
Onlar mı kullanacak?

Ben sizi kaprisli gördüm,

İyi olma çabanız varmış, onu yazmamışsınız ama ne olduğunu
Kaprisle alakasi yok ki oturduklari evi erkek arkadasim aaldi sen aal düğününu yapariz demisler. Simdi hic tek kurus yardimlari yok sorun degil ellerinde yoktur. Benim anlatmak istedigim ben kadinin doğum gününü unuttum diye aksam mesaj attim diye trip atmasi. Ustelik kendisi kutlamaz bile hic. Aldigimiz esyalara da karismalari trip atmalari. Bir de karisiyorlar yuzsuz yuzsuz

Haklisin canım. Ama doğum gününde hediye alma zorunlulugum yok kendisi gecen sene kutlamadi bile bu yüzden trip atıyorsa cok ayip

Hediye alma zorunlulugu diye bisey yok ki zaten:) simdi degil de canin ne zaman hediye almak isterse o zaman al.

Hediye alma gibi bir zorunluluğunuz yok bence.Bir kutlama yeterliydi.
Aksam kutladim ama hic cevap yok. Kendisi benimkini kutlamadi bile. Hediyeyo gectim. Ben her sene hediye bile alirdim. Esyalar icin mi yoksa bu kutlma icin mi tripli bilmiyorum ama ben de cevap vermemeyi dusunuyorum

Hic bisi alma ,gerek yok ,kadin seni yemeye calisiyor ,
Uzak dur mesafe koy ,fazla bulastirma

Mesafe iyidir. Şimdiden yüz göz olma, kavga edilecekse erkek arkadaşın etsin onlar barışır ama sen kötü olursun.
Oğulları daha iyi tanır onları ne derse onu yap.
Haklisin canim erkek arkadasim ararsa sen de cevap verme bana birak dedi ne yapayim?

Hic bisi alma ,gerek yok ,kadin seni yemeye calisiyor ,
Uzak dur mesafe koy ,fazla bulastirma
Canim simdiye kadar hep elim dolu gittim cok sey aldim 2 parca uyduruk kazak aldi. Onemli degil bunlar ama gecen sene kutlamadi bile ben mesaj atiyorum cevap yok. Esya begeniyoruz aksam almaya gidiyorlar laf ediyorlar hic katkilari olmadigi halde

Haklisin canim erkek arkadasim ararsa sen de cevap verme bana birak dedi ne yapayim?
Ararsa tabi ki aç ama konuşmandan tamamen soğukluk aksın. O eşyaları beğendiniz mi kısmı falan onları ilgilendirmez. Beğendiniz aldınız, bişey sorarsa X e sorun teyzemin ben bilmiyorum de.
Çok muhabbet tez ayrılık getirir

Ararsa tabi ki aç ama konuşmandan tamamen soğukluk aksın. O eşyaları beğendiniz mi kısmı falan onları ilgilendirmez. Beğendiniz aldınız, bişey sorarsa X e sorun teyzemin ben bilmiyorum de.
Çok muhabbet tez ayrılık getirir
Canim gguncelleme yaptim bir seyler daha ekledim bir bakar misin konumao

Back