Bıktım

Valla başı kapalı hatta tam tesettürlü kişilerin sokaklarda ulu orta, inşaatlarda neler yaptıklarına birebir gözlerimle şahit oldum olmaz olsaydım!

Annene namusun başı açık kapalılıkla alakası olmadığını, her sevgili olanın elletmediğini elleyeninde elledikten sonra bırakmadığını anlat bir şekilde.. Namus kavramı nerelerde hale bak!!!

Merhabalar
4 aylık bir ilişkim var ancak 3 yıldır deliler gibi aşığım. Ailemden bugüne kadar manevi sevgi adama akıllı hiç görmedim. Sevgilim bu sevgi eksikliğini tamamlıyor. Varlığı mutlu ediyor hatta ailemden bile çok değer veriyorum.
Benden epey büyük bir ablam var. Dinlediğim şarkılarla okuduğum kitaplarla izlediğim dizilerle dahi dalga geçiyor. Evli ve çocuklu olmasına rağmen bizim evimizden çıkmıyor...
Küçük yaşta aile baskısıyla kapandığım için sevgilimle hiç kapalı buluşmadım. Zaten kapalı olduğumu da bilmiyor.
Velhasıl kelam annemin ve ablamın sürekli kapalı olduğunu söyle söyleyemiyorsun çünkü sana yol verecek ellemek için yanında tutuyor namusun sokakta geziyor seni evlendirmek lazım edipte bırakacak elin pis oğlu nice küfürler gibi ağıza alınmayacak iğrenç şeyler söylemelerinden tükendim. (Bugüne kadar bir kez ellememiştir) Boyundan öpmesi beni para karşılığı kendini satan kadınlarla bir tutarmış. Abim esnaf müşteri görecek ona söyleyecekmiş oda beni öldürecekmiş. Kendimi bir köprüden atacak kadar bunaldım. Takat seviyem doldu artık. Ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum ağlamadığım gün olmaz oldu.
Allah rızası için ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olun lütfen
Valla insanların baskıyla çocuklarını kapatması durumunu benim aklım almıyor. Hoş ben de kapalıyım. Yeni kapandım. Kız kardeşim 3 senedir kapalı ama ne bileyim. Ailem teklif dahi etmedi. Hatta babam dalga geçiyor. Hoşlanmıyor ama açıl falan da demiyor yani. Eğer sen istemeden kapandıysan ailenle konuş ve açıkça istemediğini söyle. Kimse kimseyi böyle bir şey için zorlayamaz ki... Ya hiç kapanma ya da sevgilinin yanında o şekilde davranma bence. Sizi sevecek adam her halinizle sever zaten. Benim 5 senelik sevgilim benim kıyafetimin açıklığına laf ettiği için bile terk etmişliğim oldu. Sizi seven adam olduğunuz gibi sevsin...

Olayda anlamadigim noktalar var benim

1-sevgilinizin yanına giderken aileniz nereye gidiyorsun ne bu hal demiyor mu sizin açık halinizi görerek?

2- sevgiliniz sizi okulda vs görmedi mi hic sonucta her yerde açık gezmiyorsunuz? Iliskinizin tanışma evresinde kapali olduğunuzu bilmiyor muydu yani

Bu tür bir kurgu ile insanları kandıracak değilim. Güncel hayatta karşılaşmıyoruz ki. İnternette yazdığı şeyleri okuyordum kamera açıyordu. Tanışma bu şekilde oldu. Bir insandan hoşlanmak için görmek gerekmiyor. Kış aylarında sevgili olduğumuz için evden çıkmam sorun arz etmiyordu

yaptığın yanlış..erkek arkadaşına yalan söylüyorsun..oseni olduğun gibi kabul etmesi gerekir..aile baskısına tek çözüm evlenmek ..

Merhabalar
4 aylık bir ilişkim var ancak 3 yıldır deliler gibi aşığım. Ailemden bugüne kadar manevi sevgi adama akıllı hiç görmedim. Sevgilim bu sevgi eksikliğini tamamlıyor. Varlığı mutlu ediyor hatta ailemden bile çok değer veriyorum.
Benden epey büyük bir ablam var. Dinlediğim şarkılarla okuduğum kitaplarla izlediğim dizilerle dahi dalga geçiyor. Evli ve çocuklu olmasına rağmen bizim evimizden çıkmıyor...
Küçük yaşta aile baskısıyla kapandığım için sevgilimle hiç kapalı buluşmadım. Zaten kapalı olduğumu da bilmiyor.
Velhasıl kelam annemin ve ablamın sürekli kapalı olduğunu söyle söyleyemiyorsun çünkü sana yol verecek ellemek için yanında tutuyor namusun sokakta geziyor seni evlendirmek lazım edipte bırakacak elin pis oğlu nice küfürler gibi ağıza alınmayacak iğrenç şeyler söylemelerinden tükendim. (Bugüne kadar bir kez ellememiştir) Boyundan öpmesi beni para karşılığı kendini satan kadınlarla bir tutarmış. Abim esnaf müşteri görecek ona söyleyecekmiş oda beni öldürecekmiş. Kendimi bir köprüden atacak kadar bunaldım. Takat seviyem doldu artık. Ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum ağlamadığım gün olmaz oldu.
Allah rızası için ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olun lütfen
Kusura bakma ne semi nede aile yapını anlamış değilim, ailen düşman başına:KK17:
Sana gelince
1) sevgilinin seni boynundan öptüğünü ailen nerden biliyo ne alaka
2) Sevgilini bukada seviyosan ona karşı neden dürüst değilsin bu kapalılık mevzusunda

X