- 14 Nisan 2015
- 1.064
- 2.259
- Konu Sahibi kedivekeder
Çalışıp ayrı eve çıksanız?20 yaşındayım çalışmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışıp ayrı eve çıksanız?20 yaşındayım çalışmıyorum
O zaman tamamen aç canım yani bi tesettüre girip bi açılma ya tam açıl ya tam kapan yanıgizlemekten çok kendimi olmak istediğim halimle tanıttım ona
sadece evlenince ayrı eve çıkılacağını düşünüyorlarÇalışıp ayrı eve çıksanız?
dediğim gibi aile içi baskıdan dolayı kapandım açtırmazlarO zaman tamamen aç canım yani bi tesettüre girip bi açılma ya tam açıl ya tam kapan yanı
İşiniz zor gerçekten ama sözlerini dinlemek zorunda mısınız?sadece evlenince ayrı eve çıkılacağını düşünüyorlar
Anladım canım Allah yardımcın olsun.. Olmazsa bigün agzını ara bakalım kapanacağından falan bahset zaten o zaman anlarsın nasıl tepki verdiğini. Başka günde kapandım dersin olur biterdediğim gibi aile içi baskıdan dolayı kapandım açtırmazlar
değilim tabii ama ister istemez kulak dolduruyorİşiniz zor gerçekten ama sözlerini dinlemek zorunda mısınız?
deist çok fazla düzeltmeye çalıştım ama olmadıAnladım canım Allah yardımcın olsun.. Olmazsa bigün agzını ara bakalım kapanacağından falan bahset zaten o zaman anlarsın nasıl tepki verdiğini. Başka günde kapandım dersin olur biter
değilim tabii ama ister istemez kulak dolduruyor
deist çok fazla düzeltmeye çalıştım ama olmadı
tam olarak başım açık demiyorum şapka taktım vs anlattığım çok oldu kendini hırpalama gibi basit cümlelerde bulunuyorburaya anlattıklarınızın aynısını erkek arkadaşınıza anlatın. sizi anlarsa sizi hak ediyordur. anlamazsa bırakın o öküzü. örtü konusuna gelince o yukardakiyle sizin aranızda. baskıyla olacak iş değil. istiyorsanız ailenizle verin bu savaşı açın.
ama bir şeye takıldım. aileniz sevgilinizin yanında başınızı açtığınızı biliyormuda söyleyemiyorsun çünkü yol vercek falan diyor?
mantıklı teşekkürlerKusura bakma canim ama bence yapacak bisey yok. Sadece ailene ondan ayrildigini soyleki pesini biraksinlar. Iliskiniz guzel bir sekilde devam ederse isi ciddilestirirsiniz zaten. Ama suan cok erken.
Bence kimse kimseyi "düzeltmeye" çalışmasın. Aile baskısı bir toplum gerçeği. Ne hakla bilmiyorum ama, reşit bir bireyin inancına evliliğine giyimin kuşamına sosyal yaşamına müdahale ediyor aileler. Bu konuda gerekli savaşı vermezseniz bu böyle sürüp gidecek... Bence de evlenmekte acele etmeyin ama aile baskısından kaçmanın da bir yolunu bulmalısınız. Ya okul ya da çalışıp ayrı eve çıkmak...değilim tabii ama ister istemez kulak dolduruyor
deist çok fazla düzeltmeye çalıştım ama olmadı
aileniz zorla başınızı kapattıracak kadar baskıvı ama rahatlıkla sevgilinizi ve yanına şapkayla gittiğinizi kapalı olduğunuzu gizlediğinizi anlatabiliyor musunuz?tam olarak başım açık demiyorum şapka taktım vs anlattığım çok oldu kendini hırpalama gibi basit cümlelerde bulunuyor
çalıştığımda daha beter hakaretler işittim mücadele etme sınırlarımın sonuna gelince bıraktımBence kimse kimseyi "düzeltmeye" çalışmasın. Aile baskısı bir toplum gerçeği. Ne hakla bilmiyorum ama, reşit bir bireyin inancına evliliğine giyimin kuşamına sosyal yaşamına müdahale ediyor aileler. Bu konuda gerekli savaşı vermezseniz bu böyle sürüp gidecek... Bence de evlenmekte acele etmeyin ama aile baskısından kaçmanın da bir yolunu bulmalısınız. Ya okul ya da çalışıp ayrı eve çıkmak...
Okula gidiyorum zaten düzeltmeye çalıştığım deistliği değil türbana bakış açısıydı:) haklısınız iyilik etme derdinden kötülüğe yanaştırıyorlarAnnen de kardeşin de ruh hastası mı desem cins mi desem.......kulak asma.
Mutlaka iş bul çalış, para birikir. Ailen normal değil , zorla evlendirmeye çalışırlar, her şeyi yaparlar, mutlaka birikmiş paran olsun. Okula gidemez misn?
not: Deistlik gariplik veya anomali değil, düzeltmelik bir durum değil. Kafayı örtünmeyle bozan ailenden kaçmak için eninde sonunda o deiste sığınacaksın gibi duruyor.
sevgilim olduğunu yeni öğrendiler açıklığı fotoğraftan parça parça birleşince yalanlarla örtpas ettim çorbaya döndüaileniz zorla başınızı kapattıracak kadar baskıvı ama rahatlıkla sevgilinizi ve yanına şapkayla gittiğinizi kapalı olduğunuzu gizlediğinizi anlatabiliyor musunuz?
Okula gidiyorum zaten düzeltmeye çalıştığım deistliği değil türbana bakış açısıydı:) haklısınız iyilik etme derdinden kötülüğe yanaştırıyorlar