Bıktım Tozu İle Sigarayı Bırakan Varm Mı?

azul

Muchas Gracias a DİOS..!
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
3.236
14
Arkadaşlar sigara bıraktırma yöntemlerinden birini daha buldum,televizyonlara da çıkmış belki duymuşsunuzdur,

BIKTIM TOZU,bitkisel toz karışımıymış,tiksindiriyomuş sigaradan,

Eşim için istiyorum,kendim zaten kullanmam çok şükür,

Acaba kullanan ve bırakabilen var mı aranızda?

Yorumlarınızı alabilir miyim?

Son düzenleme:
Ben aldım canım denedim hakikaten tadını kötü yapıyor ama devamlı kullanmadım duruyor hala bakalım ........Yalnız şeyi anlamdım tozu kullanırken sigara içiyomusun yoksa içmiyormusun?Aldığım yer bırakıp kullanmaya başlayın diyor ama ben öyle tozun ne işe yaradığını anlamıyorum içerken denedim hakikaten kötü yapıyor tadını sürekli kullanmaya başlıyacağım bakalım....inşallah

Hmm anladım arkadaşım,teşekkür ederim yorumun için,

Bak ben aşağıda kendi sitesinden sık sorulan sorular arasında senin soruna cevap buldum...boshayallersmile

Ürünü nasıl kullanmalıyım? Kullanım esnasında sigara içebilir miyim?

Ürünü canınız her sigara istediğinde, kutudan çıkacak olan kaşığın yarısı kadar tozu (çay

kaşığının 1/3’üne tekabül eder.) ağzınızda yarım dakika beklettikten sonra yutarak

kullanabilirsiniz. Bu kullanım sizin sigaraya olan isteğinizi kıracaktır. Kullanım sürecinde

sigara içmemek önem arz etmekle beraber, üretici firma ürünü kullanırken sigara içen

kullanıcıların Bıktım Tozu sayesinde sigara kullanımını önemli ölçüde azalttıklarını, ürünü

kullanırken sigara içmeyen kullanıcıların ise ilk haftalık süreçte sigarayı tamamen

bıraktıklarını belirtiyor.

Eşim sipariş etti,bakalım gelince deneyecek...yazarım buraya yine...boshayallersmile

Son düzenleme:
Eşim birkaç gündür kullanıyor,gerçekten insanın ağzını çok kötü yapıyo,sigara

içemiyorum diyor,

Ramazan dolayısıyla fazla alamıyo,o nedenle daha bi gelişme yok şimdilik,

Yine yazarım buraya gelişmeleri,

Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum...
boshayallersmile

Ben aldım sadece 4 gün içmedim 4 gün sonra tekrar basladım ben bir faydasını görmedim

Ben aldım sadece 4 gün içmedim 4 gün sonra tekrar basladım ben bir faydasını görmedim

Ya bu iş biraz da insanın iradesine bağlı,kafasında insan bitirmek istemedikten sonra zaten bırakılmaz,

Eşim bugün hatta ne dedi biliyo musunuz?

Artık sigara içmek için can atmıyorum,canım önceki gibi istemiyor dedi,yoksa ben

seviyodum içmeyi,rahatlıyodum içince,sürekli içmek istiyodum dedi,

O bitkisel karışımın gerçekten sigaradan tiksindirdiğini söylüyo,hala içiyo ama önceki gibi

değil,yarı yarıya düştü,azim işi biraz da,Ramazan bitince bakalım tam sistemli olarak

devam edecek,
Herkesin bi an önce bırakıp sağlığına kavuşmasını dilerim
...boshayallersmile

Her yerde de şarıl şarıl reklamını yapıyorlar. Demek ki etili bir ilaç.

irade işiyle alakalıysa hersey kafada bitiyorsa bitkisel tozlar bıktım tozu olmadan bırakmayı denesin bilmiyorum çok saçma geliyor bana o tozlar bitkisel karısımlar aldım öylece bekliyor isteyen olursa da gönderebilirim

Her yerde de şarıl şarıl reklamını yapıyorlar. Demek ki etili bir ilaç.

yok canım hiç bir etkisi yok paramızı resmen çöpe attık sen eczacısın eminim daha iyi bilirsin ben zyban almayı düşünüyorum

Yanlış anladınız galiba,demek istediğim gerçekten insan istiyorsa bırakmayı öyle ya da

böyle kararını uygulamaya koyar,

İsteyen bırakır istemeyen de bırakmaz,burda hangi yöntemin daha etkili olduğunu

değil,memnun olup bırakabilen varsa yorumlarını paylaşmaya çalışıyoruz sadece...

Benim ablam da doktora gidip bırakmayı denedi mesela,ama o sigarayı bırakmayı değil,bıraktıktan sonra oluşan asabiyet ve siniri nasıl

geçiririm nasıl önlerim diye gitti,

Bıraktı Ankara daki AMATEM e gidip,

Ama arada yine canım istiyor diyo,

Bu karışım zaten sigaradan tiksindirdiği için bıraktırıyomuş,geri başlıcaksa insan zaten kullanmaz boşuna yani...

Son düzenleme:
Sen sigara kullanmıyorsun ki eşin kullanıyor sen zaten etkilerini bilemezsin neden sadece olumlu yorumlar yazalım ki olumsuz yorumlar için de bıktım tozunun olumsuz etkileri isimli bir topic mi olşturalım çok saçma

Sen sigara kullanmıyorsun ki eşin kullanıyor sen zaten etkilerini bilemezsin neden sadece olumlu yorumlar yazalım ki olumsuz yorumlar için de bıktım tozunun olumsuz etkileri isimli bir topic mi olşturalım çok saçma

Ben olumsuz yorum yazmayın demedim ki,

Öyle bişey desem zaten 'ben kullandım bıraktım sigarayı,süper falan' yazardım,hiç

sormazdım buraya yorumlarınız nedir diye,

Ben sadece kullananların yorumunu almak istedim,olumlu ya da olumsuz,o kadar,lütfen

konuyu başka yerlere çekmeye çalışmayın...!

bu tozu kullanmadım
ama şöyle şimdi bu tozu alınca sigara tadı kötü geliyo almayınca gelmiyor yani ben direk şöyle düşündüm
demekki tozu içmezsem sigaranın tadını alabilcem işte bu düşünceyle sigara bırakılmaz niyetim var ama yapamıyorum çünkü beynimde ve istiyor

İşte önemli olan beyninde bitirip,bu tozdan alarak ya da başka etkili yöntemler

deneyerek amaca ulaşmak...

Yoksa dediğiniz gibi bunu alıp kullanamadıktan sonra zaten bırakılmaz,ne diyeyim ALLAH

kolaylık versin herkese...
boshayallersmile

Bi tanıdığımız bıktım tozunu eşinin kahvesine katarak bıraktırmış. bunu duyunca umutlandım, bende sipariş verdim, sonucu sizinle paylaşacağım.

Bi tanıdığımız bıktım tozunu eşinin kahvesine katarak bıraktırmış. bunu duyunca umutlandım, bende sipariş verdim, sonucu sizinle paylaşacağım.

Umarım olumlu sonuç alır bırakır eşin,bekliyoruz yorumlarını.......

bugün 2.gün bitti arkadaşlar, 2gündür kullanıyor ve ağzına sigara sürmedi, hatta süremedi diyebilirim galiba işe yaradı inşallah bırakıcak gibi duruyo.... yazmaya devam edeceğimmm

Arkadaşlaaaaaar eşim bıktım tozuyla sigarayı bıraktııı hepinize müjdeeeeeee

tozun hepsi bitmedi ama, inşallah başlamaz da belki başlarsa diye sakliicam

Arkadaşlaaaaaar eşim bıktım tozuyla sigarayı bıraktııı hepinize müjdeeeeeee

tozun hepsi bitmedi ama, inşallah başlamaz da belki başlarsa diye sakliicam

Arkadaşım,benim eşim de ilk başta senin eşin gibi bıraktı,ama sonra iş stresi falan derken tek tük geri başladı,

Ve bu bıktım tozunun tek kötü yanı var bence,istersen alıp yutuyosun o zaman tiksindiriyo bıraktırıyo ama

yutmazsan malesef aynı devam ediyo,

İnş. senin eşin bi daha başla
maz....

tütüne son 'u tavsiye edebilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…