Ben aldım canım denedim hakikaten tadını kötü yapıyor ama devamlı kullanmadım duruyor hala bakalım ........Yalnız şeyi anlamdım tozu kullanırken sigara içiyomusun yoksa içmiyormusun?Aldığım yer bırakıp kullanmaya başlayın diyor ama ben öyle tozun ne işe yaradığını anlamıyorum içerken denedim hakikaten kötü yapıyor tadını sürekli kullanmaya başlıyacağım bakalım....inşallah
Ben aldım sadece 4 gün içmedim 4 gün sonra tekrar basladım ben bir faydasını görmedim
Ya bu iş biraz da insanın iradesine bağlı,kafasında insan bitirmek istemedikten sonra zaten bırakılmaz,
Eşim bugün hatta ne dedi biliyo musunuz?
Artık sigara içmek için can atmıyorum,canım önceki gibi istemiyor dedi,yoksa ben
seviyodum içmeyi,rahatlıyodum içince,sürekli içmek istiyodum dedi,
O bitkisel karışımın gerçekten sigaradan tiksindirdiğini söylüyo,hala içiyo ama önceki gibi
değil,yarı yarıya düştü,azim işi biraz da,Ramazan bitince bakalım tam sistemli olarak
devam edecek,
Herkesin bi an önce bırakıp sağlığına kavuşmasını dilerim...boshayallersmile
Her yerde de şarıl şarıl reklamını yapıyorlar. Demek ki etili bir ilaç.
irade işiyle alakalıysa hersey kafada bitiyorsa bitkisel tozlar bıktım tozu olmadan bırakmayı denesin bilmiyorum çok saçma geliyor bana o tozlar bitkisel karısımlar aldım öylece bekliyor isteyen olursa da gönderebilirim
Sen sigara kullanmıyorsun ki eşin kullanıyor sen zaten etkilerini bilemezsin neden sadece olumlu yorumlar yazalım ki olumsuz yorumlar için de bıktım tozunun olumsuz etkileri isimli bir topic mi olşturalım çok saçma
bu tozu kullanmadım
ama şöyle şimdi bu tozu alınca sigara tadı kötü geliyo almayınca gelmiyor yani ben direk şöyle düşündüm
demekki tozu içmezsem sigaranın tadını alabilcem işte bu düşünceyle sigara bırakılmaz niyetim var ama yapamıyorum çünkü beynimde ve istiyor
Bi tanıdığımız bıktım tozunu eşinin kahvesine katarak bıraktırmış. bunu duyunca umutlandım, bende sipariş verdim, sonucu sizinle paylaşacağım.
Arkadaşlaaaaaar eşim bıktım tozuyla sigarayı bıraktııı hepinize müjdeeeeeee
tozun hepsi bitmedi ama, inşallah başlamaz da belki başlarsa diye sakliicam