Bıktım şu tüylerden! :(

La
Ayni ben.Benimde aklina gelebilecek her yerde tuylerim var.Normalde beyaz tenliyim ama yuzumdeki killar yuzunden esmer durdugumu dusunuyorum.Yuzumdekileri hic almadim cenemdekileri agdayla aldim 1 kere ama arkadaslarim ileride sarkar diyince biraktim.Ipte cok canimi yakiyor ve sert cikartiyor :KK43: Birinin onerisine ihtiyacim var acilen yuz bolgesi icin
Lazeerr:KK49:

Dediğiniz gibi tüylerim (kıl demiyorum kalpleri kırılıyor) var ve diot lazerin çok faydasını gördüm kol-bacak-genital-dudak üstü.Ama bele göbeğe sırta göğüse yapan bir yer bulamadım. "ekstra mega komple paket" (!) dedikleri bile bildiğimiz mahalle kuaförünün kol-bacak-bikini-kol altı paketinden ibaret hep.
İğneliden de iz kalacak diye korkuyorum.Hem iz kalma tehlikesi hem acısı hem garanti de değil,aklıma yatmıyor iğneli

Bulundugum yerde bir yer var yuz bolgesi 50tl imis ama bende pko ve hormon bozuklugu oldugu icin ilac kullanmadan gitsem fayda etmez :/

Sizce fiyati nasil? Aslinda gidesim de var en azindan temizlenmis olur diye dusunuyorum.Suan kendime ozguvenimi yok ediyor resmen sakallarim var tabi cok koyu sert degil de ben kendimi oyle goruyorum. :KK43:

Yazim hatalarindan dolayi kusura bakmayin klavyem de problem var.

Bir zamanlar buralarda bir bayan bahsetmisti brezilyalilarin bir kremi varmis. Tamamen killari yok ediyormus bir daha cikartmiyormus bilen var mi demisti. Ama maalesef bilen cikmadi. Keske bilsek :)) gerci ben lazer yaptirdim cok da mutluyum yillardir.. :KK66:

Bulundugum yerde bir yer var yuz bolgesi 50tl imis ama bende pko ve hormon bozuklugu oldugu icin ilac kullanmadan gitsem fayda etmez :/

Sizce fiyati nasil? Aslinda gidesim de var en azindan temizlenmis olur diye dusunuyorum.Suan kendime ozguvenimi yok ediyor resmen sakallarim var tabi cok koyu sert degil de ben kendimi oyle goruyorum. :KK43:

Canım hormon bozukluğu tedavi edilmeden gitme. Etki etmez. Benimde birtanıdık o halde gidiyor ama etki etmiyor hiç lazwr yaptırmamış gibi. Önce tedavini ol öyle git

Fiyat uygun canim bendede pko var ama ilaca gerek gorulmedi skntı yaratmıyor

Sakıncalı diye biliyorum kullanım kılavuzunda öyle yazmıyor mu? Gerçekten kullanabilir miyim? Ve ne zamandır kullanıyosunuz ağda gibi mi çıkış süresi falan? Çok heyecanlandım şimdi :KK45:

Yoo klavuzda oyle bi sey yazmiyo
Sadece genital bolgenin alt kismi ve anus bolgesinde kullanmayin diyolar
Ben beyaz tenliyim
Permaklarimda bile kullandim yani
2 ayda tamamina yakini gitti
Ama gogsumde falan yok benim sirtimda yuzumde de yok dedigim gibi fazla beyazim kendim zorla cikarttim tuyleri sonra da bas edemedim ..
Gittim bunu aldim
Cunku asla agda acisina makine acisina katlanamiyorum
Degil agdaciya gidip bikini bolgesini aldirmk
Annemin yaninda soyunmus insan degilim
O yuzden cok rahat evde kendimin yapiyor olusu
Tavsiye ederim
250 bin atisi var

Canım hormon bozukluğu tedavi edilmeden gitme. Etki etmez. Benimde birtanıdık o halde gidiyor ama etki etmiyor hiç lazwr yaptırmamış gibi. Önce tedavini ol öyle git

Doktorumda oyle dedi dogum kontrol haplarini kullandigin zaman git.Es zamanli yani.Ama benim 1 ay sonra onemli bir yerde isim var sizce sadece o zaman icin yaptirsam olmaz mi?

Ben beyaz tenliyim
Ama gogsumde falan yok benim sirtimda yuzumde de yok dedigim gibi fazla beyazim kendim zorla cikarttim tuyleri sonra da bas edemedim ..
Gittim bunu aldim
Tavsiye ederim
250 bin atisi var
Memnunsunuz yanii bende istiyorum almayı aslında beceremem atarim kenara diye guvenemiyodum. :)

Doktorumda oyle dedi dogum kontrol haplarini kullandigin zaman git.Es zamanli yani.Ama benim 1 ay sonra onemli bir yerde isim var sizce sadece o zaman icin yaptirsam olmaz mi?
Deneyebilirsin canım belki fayda eder. Ama bunun birde dökülme süresi var yaklaşık 10 gün yada 1 hafta o kıla göre değişir. Birde onu beklemen gerek. Bence o yere gitmeden ağda yaptır sonrasında tedavinle birlikte lazere başla

Ben beyaz tenliyim
Gittim bunu aldim
Tavsiye ederim
250 bin atisi var

Bu iyi oldu ablamda remington un sınırsız atışlısı var aslında deneyebilirim ondan da çok teşekkür ederim ellerin dert görmesin hiç:KK68:

Deneyebilirsin canım belki fayda eder. Ama bunun birde dökülme süresi var yaklaşık 10 gün yada 1 hafta o kıla göre değişir. Birde onu beklemen gerek. Bence o yere gitmeden ağda yaptır sonrasında tedavinle birlikte lazere başla

Cildim cok hassas bacaklarimi kolumu alsam bile kipkirmizi aliyor agda da :KK43: En iyisi ben hemen doktora gideyim sonrada lazere.

Sizede cok soru sordum kusura bakmayin ama son bir sey daha sormak istiyorum.Mesela diyelim davet 20 Agustosta ben hangi tarihe gideyim?

Cildim cok hassas bacaklarimi kolumu alsam bile kipkirmizi aliyor agda da :KK43: En iyisi ben hemen doktora gideyim sonrada lazere.

Sizede cok soru sordum kusura bakmayin ama son bir sey daha sormak istiyorum.Mesela diyelim davet 20 Agustosta ben hangi tarihe gideyim?
Bunun için 15 gün öncesinden yaptır derim kıllar geç dökülebilir

Memnunsunuz yanii bende istiyorum almayı aslında beceremem atarim kenara diye guvenemiyodum. :)

Cok memnumum hatta @Sephoraa nin bunla alakali koNusu var
Beceremicek bi sey degil gercekten ben bile becerdiysem :rapci:
Jiletle aliyorsun sonra pit pit pit basiyorsun :KK51:
Tek uyuz eden noktasi sarji 45 dk falan gidiyor
Ama ilk seans biraz uzun suruyor sonra tum vucut 15 dk falan surmuyor bile :KK54:

X