Bıktım su regl ağrısından

neden ki küsmek derken zarari varmi acaba ilaclarin benim doktorum vermisti agri kesici:26:

bana da doktor dedi ki olmadan 2 gün önce günde bir tane buscopan plus al. ben de öyle yapıyorum ki ağrıyı azaltsın; ama bu sefer çok geç oldum kestiremedim ne zaman olacağımı. bir de solgarın bir takviyesini verdi kadınlar içinmiş bu adet sancılarını falan azaltmaya yönelik onu içiyordum bir aralar gerçekten faydası oluyordu. ve papatya çayı demiş bir arkadaş o da çok faydalı. tabii hepsini yapmayı unutuyorum hatta çoğunu sadece buscopan aldım bu sefer dün o da ama bir işe yaramadı bugün de iki tane içtim bir de gece yatmadan içerim günde 3 kere diyordu zaten.

küsmesin derken bana bir arkadaşım anlatmıştı tam sökülmüyormuş mu ne öyle bir şey dedi tam anlamadım ama. ağrı kesiciler engelliyormuş falan. pek anlamadım

aaa bu buscafani bende deniyecegim bu ay eczaneden ilac aldim agri icin onun yaninda verdi karinda skisma agri olunca iciliomus faydasi olmuyor mu:26:

benimde ilk 2 gun çok zor geçiyor agri kesici alinca biraz olsun rahatliyorum ama is yerinde çok zor oluyor konsantre olamiyorsun bazen hapta fayda etmiyor evde olunca en azinda yatiyorsun daha kolay atlatiyorsun

3 gun tatildim olmadi kesin yarin olcam bende hormonal hastaliklardan dolayi olmuyordum adet karnim çok agrisada sükrediyorum artik olsa bir dert olmasa baska bir dert

2 aydır adet olmuyorum çok mutluyum :))))

ben çok ağrıyıp dayanamadığımda, özellikle geceleri ağrıdan uyuyamadığımda, leğene sıcak su doldurup bir süre(yaklaşık 10 dk) içinde otururdum. sonrada hemen ayaklarımı sıcak tutacak şekilde yorganın altına girerdim. ağrı bi süre sonra kesilir rahat rahat uyurdum.

Ah ah hiç sorma.. Ben her regl dönemimde lisede bütün herkes bilirdi ben regliydim. erkeklerin diline düşerdim hep.. O sancı süründürürdü çünkü beni. millet diyordu evlen geçer evlendim aynı, doğum yap geçer Normal doğum yaptım aynı, Sezeryan yaptım aynı.. Günü kurtarmak için bir mazejik içiyorum çok şükür kesiliyor hemen :) Niye daha önce keşfetmemişim diyorum..

Benimde bugün içten içe nasıl bir ağrım var anlatamam yarına gelicek eralde
Sana biberiye çayını tavsiye ediyorum canım .
İçtiğin anda en fazla yarım saate geçiriyor ağrıyı ve saatlerce ağrı neyin hissetmiyorsun .

Aslında benimki dert değil. Bu sabah regl oldum iste ağrımıyordu karnım ama son bir saattir ölüyorum ilaç ictim. Hiç geçmeyecek mı bu ya bıktım kac senedir. Nedir bizim bu çektiğimiz

hangi ilacı ictin? benım ağrım nadıren olur ondada majezık iciyorum ve anında kesıyor agrısını tabi mide problemın yoksa,ayaklarınıda sıcak tutman iyi gelecektir,belinede su torbası koyabılırsın

aaa bu buscafani bende deniyecegim bu ay eczaneden ilac aldim agri icin onun yaninda verdi karinda skisma agri olunca iciliomus faydasi olmuyor mu:26:

evet evet oluyor bak tam regl olmadan 1-2 gün önce günde bir tane alırsan ağrı çok aza iniyor, regl olduktan sonra alsan bile majezik minoset vs bunlara göre çok çabuk hafifletiyor ağrıyı. bana jinekolog verdi o ağrı kesiciler kesmez buscopan plus al dedi

buscopan plus aldım. majezik bana pek etki yapmıyor ben bugün okulda 3 saat klimalı sınıfta oturdum ve babet giymiştim, ayaklarım dondu sanırım ondan dolayı bu kadar ağrıdı

O endo bilmem ne ne bilmiyorum ama hep dogum dogum dediler, benim evlenip dogum yapmam nereden baksan 10 yıl en az. Yolum uzun

evli değilsen dr vermeden sakın doğum kontrol ilacı içme damarlarında varis kan pıhtılaşması varsa çok zararı olur sana hacamat tavsiye edebilirim kuyruk sol,kumundan yaplılınca ağrıya fayda ediyo azaltıyo hacamat çok faydalı nete yaz bak hangi şehirdesin mutlaka vardır 70,000 çeşit hastalığa iyi gelir

canim bende bekarken adet gunlerim cok sancili gecerdi kivranirdim resmen..

nurofen yutuyordum geciriyordu.. o hap olmazsa yatakta kivraniyordum.. simdi pek o kadar sancim olmuyor yine oluyorda..

arkadaslarin dedigi gibi ayaklarini sicak tut

kızlar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. özellikle biberiye çayını deneyeceğim.
nurofeni ben kullanamıyorum tiroid rahatsızlığımdan dolayı maalesef :/
doğum kontrol hapını da zaten jinekolog vermedi gerek görmedi kullanan arkadaşlarım var ama çok yan etkisi varmış.

neden ki küsmek derken zarari varmi acaba ilaclarin benim doktorum vermisti agri kesici:26:

zarar mı tam bilmiyorum ama bazı ilaçların yan etkileri arasında gösterilir,
kullandığımız ilaçların regl üzerine etkisi..ya da "emzikli ve hamile bayanlarda..."
ibaresi vardır..hormonları etkilediğini düşünüyorum..her ağrıda dr kontrolüne gidemeyeceğimi
göz önünde bulundurarak ,aldığım ilabileceğim ilaçlarında içeriğini bilmediğimden kanamamı sınırlandırabileceği
düşüncesiyle ilaç almaktan kaçınıyorum ,dayanılmaz ağırlara inat...:26: çünkü zaten adet düzensizliği ile
vücudum alt üst oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…