Bıktım su regl ağrısından

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.546
498
Aslında benimki dert değil. Bu sabah regl oldum iste ağrımıyordu karnım aslında okula gittim sınavım vardı uc saat sürdü çıktım geldim ama hava inanılmaz sicakti ve nefret ederim sıcak havadan en sevmedigim sey. Okulda da klima açık ayaklarım dondu babetle. Eve geldim yarın sınavım var ama çalışacak Halim yok karın ağrısından ölüyorum tv actım annem geldi alisverise gitmiş bir sürü sey almış hadi gel yardım et dedi yemek hazırladı ocağa koydu ben de isim bitti diye

Evli misin bilmiyorum ama benim de bekarken çok ağrırdı hatta bayıldığım bile oluyordu ilk günüm hep yatakta geçerdi, şimdi hiç ağrı olmuyor heralde yıllar içinde ağrı bitiyor.

Evli misin bilmiyorum ama benim de bekarken çok ağrırdı hatta bayıldığım bile oluyordu ilk günüm hep yatakta geçerdi, şimdi hiç ağrı olmuyor heralde yıllar içinde ağrı bitiyor.

Doğumdan sonra gecer diyorlar hep. Bilmiyorum ki. Yatağa zimbalandim sanki. Ders çalışamıyorum. Aynen ayilip bayılmalar hastane acil... Of (

evet eğer endometriozis iseniz doğumdan sonra geçiyormuş. bir hamile kalabilsem beninki de geçecek inşallahhhh

geçmiş olsun ..mutlaka ki ağrı zordur..
ama o ağrıyı çekmek için ben Allah a yalvarıyorumm...
ve benim gibi nice adet düzensizliği çeken arkadaşım..
bir çok deva arıyoruz...bitki çaylarının adet düzeni için yararları yadsınamaz..
bence ağrıya da iyi geliyor..dene istersen...

Ayakları sıcak tutmak çok iyi geliyor. Ama karın bölgesine sakın sıcak su torbası koymayın. Kan akışı hızlandığı için ağrı da artıyor.

Çikolata kisti de ağrı yapabiliyor ama korkulacak bir şey değil. Herkeste görülebilecek basit bir kist. Kanın amamen atılamaması ve içerde pıhtılaşması ile oluşuyor. Oluştuğu dönemlerde ağrı çok artıyor.

canım hergün iki kupa papatya çayı içersen ağrın olmadan adet olursun

ben eskıden çok çekiyordum şimdi olduğumu rastlantısal öğreniyorum...

ablamında çok ağrılı geçiyodu.adetten 1 hafta önce soğan suyunun içine limon sıkıp içiyordu.ağrım yok artık diyodu.ama devamlı içmiyordu yani.bende içeyim dedim ama tadı yüzünden içemedim

bende ağrılı geçiririm bugün 2. günüm bu sabah kıvranıyodum ağrı kesici içtim geçti dayanamıyosan ağrı kesici iç canım

evet eğer endometriozis iseniz doğumdan sonra geçiyormuş. bir hamile kalabilsem beninki de geçecek inşallahhhh

O endo bilmem ne ne bilmiyorum ama hep dogum dogum dediler, benim evlenip dogum yapmam nereden baksan 10 yıl en az. Yolum uzun

Teşekkür ederim, iste birimizin kurtulmak istedigini digeri arıyor. Benim de aslında cok düzenli değil her ay ya erken ya gecikir. Saçma sapan bir sey iste

eylül başaka sonuna kadar katılıyorum.Olmayınca da olabilmek için çırpınıyoruz,otlar çöpler kaynatıyoruz...
pöff ne zor şey kadın olmak

benimde ilk gunum hep agrili gecer ilac icmeden ne uyuyabilirim o gun nede bir is yaparim kivranip dururum bak adetimde yaklasti simdi stres oldum yine :18::18:
su ilaclarda olmasa halimiz nice olur

benimde ilk gunum hep agrili gecer ilac icmeden ne uyuyabilirim o gun nede bir is yaparim kivranip dururum bak adetimde yaklasti simdi stres oldum yine :18::18:
su ilaclarda olmasa halimiz nice olur

bende dayanılmaz bir baş ağrısı oluyor..sersem oluyorum..ama ilaç alamıyorum..
onca zaman bekliyorum,küsmesin diye..

bu sabah 6 buçukta uyandım başım çatlıyordu hap içip yattım kalkınca adet oldum şuan belim çok ağrıyo yataktan çıkamıyorum ama ağrı kesici içmek bu dönemlerde zararlı değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…